У понеділок, 19 березня, курс популярної кріптовалюти біткоін залишається стабільно знижений. Відзначається, що за останню добу він опустився на 5,29% і склав 7 518,67 тисяч доларів, і це при ринковій капіталізації $127,2 млрд доларів. Про це повідомляється на торговій біржі СoinМarketСap.

Дивіться курс кріптовалюти на сьогодні

У той же час друга за популярністю криптовалюта Ethereum за добу подешевшала на -14,21%. Так, її курс становить 0,490 доларів. Капіталізація Ethereum - $48,1 млрд доларів.

На третьому місці по капіталізації розмістився Ripple – 22,3 млрд доларів. Повідомляється, що ця криптовалюта знизилася в ціні на -11,13% за повну добу. Курс кріптовалюти - 0,572 доларів.

Зазначимо, що курс кріптовалюти Bitcoin Cash впав за минулу добу на -9,58% до 0,869 доларів. Тепер його капіталізація – 14,7 млрд. доларів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

У той же час Litecoin подешевшав на -8,39% за добу і його курс на даний момент - 0,141 доларів. Капіталізація Litecoin – 7,89 млрд доларів.

Отже, загальна ринкова капіталізація криптовалют становить 283,6 млрд доларів.

Варто відзначити, що головна криптовалюта біткоін втратила за добу, з 17 на 18 березня, сім відсотків вартості на тлі новин про майбутню заборону реклами криптовалют в Google. До 13:20 за київським часом біткоін коштував 7,5 тисячі доларів, увечері 17 березня курс коливався близько 8 тисяч доларів.

Дивіться сюжет про біткоін

Також раніше інформаційний портал "Знай.uа" повідомляв про те, що з 14 березня курс найпопулярнішою кріптовалюти Bitcoin після зростання опустився нижче 9 тисяч доларів.

Крім того, курс кріптовалюти біткоін все ще залишається в межах рівнів минулого падіння, абсолютно не демонструючи купівельну активність. Слід уточнити, що трохи пізніше продавці знову опустили вартість Bitcoin під позначку 9 тисяч доларів, не залишивши шансів швидкого відновлення найпопулярнішою кріптовалюти. У той же час курс біткоіна все ж трохи зміцнився в рамках технічної корекції разом з іншими курсами криптовалют, проте ціна залишається в невеликому мінусі.