Як повідомляє Clutch.ua 42-річна актриса Єва Лонгорія, яка стала знаменитою завдяки ролі ефектною латиноамериканки Габріель Соліс в популярному телесеріалі "Відчайдушні домогосподарки", чекає на первістка. В одному з недавніх інтерв'ю актриса розповіла, що дуже переживає з приводу народження малюка. Єва дуже боїться, що не зможе впораєтися з роллю хорошої мами.

Відома артистка намагається не переживати по приводу і без. Вона ретельно готується до появи свого малюка, читає безліч книг про дітей і батьківстві.

І нарешті днями, після собсвенно дня народження, зірка поділилася зі світом такої довгоочікуваної для фанатів новиною: майбутньою статтю крихти.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб
Показати ще

Лонгорія зізналася, що у неї та її чоловіка Хосе Антоніо Бастона буде син! Знаменитість поділилася, що дуже рада тому, що в їх сім'ї з'явиться хлопчик, і розповідає, що в планах у молодої мами виростити справжнього чоловіка.

“Зараз народжується все більше дівчаток, які стають феміністками. У них інший погляд на те, як має виглядати світове суспільство. І я так схвильована тим, що у мене буде хлопчик. Я думаю, що світ потребує хороших чоловіків."- прокоментувала Єва.

Мій хлопчик буде оточений успішними, освіченими і сильними жінками. І я вважаю важливим, щоб дитина поважав їх", – ділиться радістю зірка.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Голлівудська актриса, зірка серіалу "Відчайдушні домогосподарки" Єва Лонгорія переїхала в новий будинок, який просто вражає розкішшю. Свій будинок знаменитість купила за 13,5 мільйонів доларів. 42-річна зірка похвалилася вишуканим дизайном. Хоча там ще йде ремонт, все ж Єва вирішила показати, який королівський вигляд він вже має.