У Києві шукають невідому породіллю, після того як в сміттєвому баку знайшли тіло немовляти. Поліція Києва просить допомоги у встановленні особи жінки, чия новонароджена дитина була знайдена в сміттєвому контейнері. Про це повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції Києва.

Повідомляється, що 14 березня у сміттєвому контейнері на території заводу по переробці вторинної сировини правоохоронці виявили тіло немовляти.

При проведенні оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що сміття привезли від будинку на вулиці Теремковскої, 3, Голосіївського району столиці. Імовірно тіло дівчинки викинули в смітник в період з 8 по 14 березня.

"Зараз правоохоронці проводять усі необхідні оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення свідків та очевидців події. Тому звертаємося до мешканців столиці з проханням надати інформацію, яка може допомогти у встановленні породіллі. Повідомити дані можна звернувшись в Голосіївське управління поліції (вулиця Голосіївська, 15) або за телефонами: 102, 525-04-04, 067-379-55-70", - йдеться у повідомленні поліції.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Дивіться: "У Львівській області тіло немовляти знайшли у купі щебеню

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в київському ресторані швидкого харчування мережі "Пузата Хата" на Подолі знайшли труп молодого чоловіка з перерізаним горлом. Згідно з даними очевидців, з якими поспілкувалися слідчі, чоловік вийшов і кілька разів вдарив себе ножем у шию.

За даними поліції, в чергову частину Подільського управління поліції подзвонив співробітник закладу харчування з повідомленням про те, що на виході з приміщення він виявив труп чоловіка. На виклик негайно виїхала слідчо-оперативна група, кінологи. Правоохоронці оглядали територію і спілкувалися зі свідками події.

Попередньо відомо, що чоловік з дівчиною перебували в закладі. Після обіду вони пішли до виходу, однак дівчина повернулася, бо забула банківську картку. Коли ж повернулася, побачила чоловіка без свідомості з ножовим пораненням шиї. Зазначено, що правоохоронці встановили його особу, це – мешканець столиці, 1989 року народження.