У неділю, 18 березня, стало відомо, що заборонений в Україні російський актор, а також зірка серіалу "Свати" Федора Добронравова терміново госпіталізували.

Про це повідомляють росСМИ, відзначаючи, що цю інформацію також підтвердила представник артиста Ірина Сойкіна.

Так, за її словами, 56-річний актор Добронравов на даний момент знаходиться в лікарні, "але йому вже краще". У той же час всіх подробиць Сойкина розкривати не стала.

Нагадаємо, що Федір Добронравов - російський актор, якому СБУ заборонила в'їзд на територію України, заявив про те, що зйомки сьомої частини серіалу "Свати", студії "Квартал 95", будуть продовжуватися. Як повідомлялося раніше, в листопаді 2017 року, серіал був заборонений в Україні.

Актор також зазначив, що "95 Квартал" влітку 2017 року зняв всього чотири серії сьомого сезону "Сватів", після чого робота була припинена. Зараз знову повідомляють про те, що зйомки відновлять.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Чи будуть переписувати сценарій, щоб знімати в інший час року, чи почекаємо наступного літа, щоб дозняти. Герої все ті ж залишилися. Режисер Андрій Яковлєв боїться, щоб цей сезон не був гірше. Минуло ж п'ять років після 6-го сезону. Ми не знімали через обставини, які всі знають. Але думаю, все буде добре. Я так відчуваю, мені так хочеться!"- сказав Добронравов.

Також варто відзначити, що, якщо вірити словам актора серіалу "Свати", у новому сезоні можуть з'явитися актори, які раніше гастролювали в окупованому Росією Криму.

Раніше інформаційний портал "Знай.uа" повідомляв про те, що продюсер і шоумен Володимир Зеленський своєю творчістю іноді підіграє росіянам. Таку думку висловив екс-дипломат, шоумен, теле - і радіоведучий Дмитро Чекалкін.

Також він висловився щодо скандального заборони популярного серіалу "Свати" (продюсером якого є Зеленський) в Україні, він зазначив, що у фільмі героя-українця показали в негативному світлі порівняно з росіянином.

Крім того, фільм Ахтема Сеітаблаєва "Кіборги" став абсолютним українським рекордсменом вітчизняного прокату за весь період незалежності України.