Ігрова консоль – це така річ, яка здатна сподобатися будь-якій людині, починаючи від дитини і закінчуючи дорослим.

Відома компанія Sony в рамках унікальної акції абсолютно безкоштовно дарує PlayStation 4 всім бажаючим, причому не тільки її, але ще й гоночний симулятор Gran Turismo Sport.

Починаючи з 17 березня 2018 року всі бажаючі можуть оформити попереднє замовлення на смартфон Sony Xperia XZ2, анонсований наприкінці минулого місяця. Це самий справжній флагман, який продають у Великобританії за 699 фунтів стерлінгів. За оформлений і оплачений передзамовлення виробник обіцяє подарувати ігрову приставку PlayStation 4, яка коштує 249 фунтів.

Крім цього, всі покупці Sony Xperia XZ2, які стануть учасниками даної акції, можуть вибрати замість приставці PlayStaton 4, якщо вона вже є, шолом віртуальної реальності PlayStation VR (PSVR). В рамках попереднього замовлення покупцям флагман японської корпорації доступний у трьох кольорах – чорному, синьому і сріблястому.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

В майбутньому, швидше за все, на полиці магазинів надійдуть і інші колірні рішення, але станеться це лише через кілька місяців. Скористатися такою щедрою пропозицією можуть всі охочі, однак і кількість учасників може через деякий час скоротитися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що компанія Apple випустила новий рекламний відеоролик iPhone X, в якому міститься помилка в операційній системі. Відповідний запис опублікована на офіційній сторінці виробника.