Відома російська балерина Анастасія Волочкова днями кардинально змінила свій зовнішній вигляд, наростивши волосся й змінивши їх колір. Такі нововведення не залишилися без уваги фанатів артистки в Instagram.

Під однією з свіжих фото Анастасії користувачі соцмережі розкритикували її новий вигляд, залишивши чимало образливих коментарів.

Увагу передплатників залучили брови Волочкової, вії і декольте вбрання, в якому вона відвідала вибори президента Росії:

"Вам взагалі не йдуть довгі волосся.набагато краще було колишні.ви зараз стали схожі на доярку з Донбасу (тут і далі орфографія і пунктуація авторів збережені. - Ред.)"

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Матусь, ти мені брови намаж!"

"Думаю довші і рівно підрізати щоб не було надто тонких кінців, так, з бровами біда"

"Брови не красиві. З майстром вам не пощастило"

"Що за клоччя? Навіть з нарощенной соломою немає виду доглянутої жінки".

Нагадаємо, раніше відома російська співачка Анастасія Волочкова показала всім, як потрібно відриватися. Зірка провела вечір в елітному кінному клубі, де відвідала дискотеку в селищі Відрадне. На своїй особистій сторінці в Instagram артистка опублікувала відео, записане під час гульні. У ролику видно, як скандальна балерина з усіх сил намагається танцювати разом з іншими гостями вечірки, але їй це ніяк не вдається.

"Макарена з дівчатками в улюбленій [назва клубу]. Я трохи заплуталась. Але потім підхопили синхрон", — прокоментувала відео у соцмережі сама Волочкова.

Як повідомляв портал "Знай.uа" скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова досить цікаво провела Міжнародний жіночий день. На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала фотографію, де позує в чимось на зразок короткого плаття. Мила дама стоїть з сокирою в руках, будемо сподіватися, що він їй потрібен для розколювання льоду, яким, по всій ймовірності, покрилася купіль. Словом, 8 березня розпочалося у балерини з фізичної праці. Що ж, не зі шпагату, і вже добре. На честь жіночого свята не захотіла, а ось 23 лютого за традицією розвела ноги, наскільки дозволяє розтяжка.