Корпорація LG планує випустити новий пристрій LG Folder (LM-Y110). Смартфон з розкладним корпусом буде оснащений кнопкової клавіатурою, а також працювати на операційній системі Android.

Смартфон-розкладачка має 3-дюймовий TFT-екран (360 на 240 пікселів). Оперативна пам'ять нового гаджета складає 1 ГБ, а постійна пам'ять – 8 ГБ. Смартфон Folder буде оснащений 8-мегапиксильной камерою і зарядним роз'ємом microUSB. Основа пристрою-розкладачки – процесор MediaTek з тактовою частотою 1,1 ГГц. Харчування забезпечує акумуляторна батарея ємністю 1470 маг.

Відомо, що майбутній Folder буде виконаний в рожево-золотому і чорному кольорі. Його корпус зроблений з протиударною пластмаси, а сам пристрій буде працювати на Android 6.0.1 Marshmallow. Про ціну гаджета поки невідомо. Інформація про те, коли можна буде придбати смартфон-розкладачку, з'явиться через кілька тижнів.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що двадцять років тому, в 1998 році, компанією Apple був розроблений і запущений у продаж автономний монітор Studio Display, зовнішній вигляд якого можна вважати витвором мистецтва. Зараз, в 2018 році, корпорація взагалі майже зовсім поставила хрест на своїх фірмових моніторах, однак натякає на повернення культових девайсів на ринок.

Повідомляється, що в честь 20-річчя компанія Apple випустить монітор Studio, який виявиться зовні дуже сильно схожий на модель зразка 1998 року. Дизайнери вже встигли трохи пофантазувати і показали, яким буде новий монітор від Apple.