Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова зізналася, що у всб планує весілля в Парижі. Свою майбутню весілля знаменитість планує організувати з великим розмахом. Так одна сказала в одному з недавніх інтерв'ю.

Варто нагадати, що в 2007 році Волочкова вийшла заміж за бізнесмена Ігоря Олександровича Вдовіна, але згодом зізналася, що весільна церемонія була фіктивною і офіційно вони так і не розписалися. Зараз Анастасія мріє про справжню сім'ю, хоче і розпис в паспорті.

"У мене була розкішна весілля. Але в той же час я жодного разу не була заміжня: штампи в паспорт ми ж так і не поставили. Мені потрібно було шоу. А зараз я хочу сім'ю. Якщо зважуся знову вийти заміж, то хотіла б весілля в Парижі, в католицькому храмі. Все буде ще шикарніше! Уявляю себе нареченою зі шлейфом 25-метровим, щоб янголята його несли... Сім весільних суконь зміню! Можна ж помріяти!" - була відвертою Волочкова.

Також зірка визначилася і з подружками нареченої.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Яна Шевченко, Женя Машко. Але, на жаль, ми бачимося не так часто, як хотілося б. Більша частина мого часу зайнята фізичною працею, театром, кіно", - підкреслила Анастасія.

Про нинішнього бойфренда балерини відомо небагато.Це якийсь Михайло Логінов. Чоловік живе в комуналці і любить випити.

Раніше "Знай.иа" розповідав про те, що скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова досить цікаво провела Міжнародний жіночий день. На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала фотографію, де позує в чимось на зразок короткого плаття. Мила дама стоїть з сокирою в руках, будемо сподіватися, що він їй потрібен для розколювання льоду, яким, по всій ймовірності, покрилася купіль. Словом, 8 березня розпочалося у балерини з фізичної праці. Що ж, не зі шпагату, і вже добре.