1. Будьте відповідальні за своє ставлення до життя. Ви несете повну відповідальність за свої думки і своє ставлення до життя. Якщо вам в голову приходить один лише негатив, ви самі наводите все до цього. З правильним підходом ви зможете змінити свій погляд на більш позитивний.

2. Усвідомте принади позитивного мислення. Якщо ви вирішите мислити більш позитивно, це не тільки допоможе взяти контроль над вашим життям і зробить щоденний досвід більш приємним, але і відіб'ється на вашому психічному і фізичному здоров'ї і на ваших здібностях підлаштовуватися під зміни.

3. Заведіть щоденник, щоб показувати там свої думки. Записуючи щоденні думки, ви зможете прослідкувати за тенденцією формування свого позитивного і негативного мислення. Записуйте свої думки і почуття і спробуйте визначити, які моменти викликають у вас позитивні і негативні думки.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

4. Виявіть свої мимовільні негативні думки. Щоб зійти з шляху негативного мислення, яке не дає вам поглянути на світ позитивним поглядом, ви повинні визначити свої "мимовільні погані думки".

5. Киньте виклик своїм негативним думкам. Навіть якщо ви все своє життя провели в негативному мисленні, ви не зобов'язані продовжувати так жити. Коли вас відвідують негативні думки, особливо мимовільні погані думки, зупиніться і проаналізуйте, наскільки вони правдиві і точні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив про 10 продактах які викликають залежність.