Результи президентських виборів, що відбулися 18 березня в Росії, повинні стати сигналом для всього цивілізованого суспільства, що в разі агресії з боку РФ країну можна знищувати разом з її народом: шовіністами з рабським мисленням, які свідомо обрали на ще один термін міжнародного злочинця і вбивцю Володимира Путіна.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише відомий російський композитор і співак Олександр "Професор" Лебединський.

"Сьогодні Росія остаточно стала в очах усього світу небезпечним у*біщем. Це і є найстрашніше - тепер уже неможливо сказати, що лише влада злочинна, три чверті населення підтримують міжнародного злочинця, злодія і вбивцю, підтримують війни, свавілля і насильство, в тому числі над собою", - пише він.



Не здійснений бойкот виборів, на думку артиста, міг би показати, що "величезна частина населення не визнає псевдодемократичні ігри російської влади".

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Тепер результати виборів - сигнал цивілізованому світу про те, що Росію можна в разі нових агресій з її боку знищувати разом з її народом-рабом-вбивцею-шовіністом, що не церемонячись з жалюгідними 3-5 відсотками тихо і боязко протистоять режиму людей", - продовжив він.

Своїм співгромадянам Лебединський порадив тікати з країни.

"Ті, хто ще може виїхати з країни, хоч на останні гроші, їдьте. Путін зі своїми відданими ідіотами і сволотою хоче панувати. Для цього є лише один козир - зброя. Вітаю всіх з виборами. Війна буде. Не сумнівайтеся", - резюмував він.

Користувачі розвинули жваву дискусію під цією публікацією: хтось погодився, що ситуація на сьогоднішній день склалася просто плачевна, а хтось зізнався, що, як би не прикро це визнавати, але все-таки доведеться їхати з Росії на ПМЖ. Іншого виходу люди не бачать.



Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що в президентських виборах в четвертий раз переміг Володимир Путін, в цей раз побивши власний рекорд: його підтримало більше 76% росіян.