Під час голосування на виборах президента Росії практично всю увагу публіки перейняла на себе російська співачка Алла Пугачова. Та не стільки вбрання її та супутника Максима Галкіна, а цитата – слова сатани з "Майстра і Маргарити" Михайла Булгакова.

"Зоряна сімейка сьогодні віддала священний обов'язок - проголосували в Звенигороді - Що б ви побажали майбутньому президентові, про що попросили, може бути? Я дуже рано прочитала Булгакова "Майстер і Маргарита" і завжди зі мною ця фраза: "Ніколи нічого не проси. Самі все запропонують і самі все дадуть", - сказала Алла Борисівна. "Ніколи нічого не проси. Самі все запропонують і самі все дадуть" - цю фразу вимовляє сатана. У Христа інший підхід: "просіть і дасться Вам", - написав російський актор і блогер Станіслав Садальський.

Невідомо, чи Алла Борисівна справді не орієнтується у класиці, або ж зробила це навмисне. Та її слова, передані Садальським, вже наробили чимало галасу у мережі.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Дивіться: Алла Пугачова, Максим Галкін і Кіркоров проголосували на виборах президента у Росії

Як повідомляв портал "Знай.ua", російська Примадонна Алла Пугачова і її чоловік-гуморист Максим Галкін приїхали на дільницю №697 спорткомплексі "Зірка" міста Звенигорода, щоб віддати свій голос за майбутнього президента. Момент їх появи на виборчій дільниці зняли на відео і виклали в Instagram. Користувачі відразу ж засудили Пугачову за її вбрання. На ній була рожева кофта-балахон і блакитні обвислі штани. Доповнювали образ сонцезахисні окуляри.