Рудий кіт-піаніст Бенто, який став героєм численних мемів а також рекламних роликів, закінчив одне зі своїх 9 життів.

Про смерть домашнього вихованця, який помер ще 8 березня, повідомив його господар у відеоролику, присвяченому пам'яті кота. Бенту було дев'ять років.

Користувачі інтернету болісно відреагували на смерть кота. Його називали легендою і міжнародним надбанням інтернету.

Бенто став зіркою мережі після того, як його господар Чарлі Шмідт опублікував в 2009 році відеоролик з котом у головній ролі. У цьомувыдеоклыпы Бенты, одягнутий в сорочку, з вельми важливим і незворушним виглядом майстерно перебирає лапами по клавішах, граючи свій котячий хіт.

Насправді лапами кота керував господар, але користувачів привернула не суть, а загальна комічність ситуації.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Зображення рудого "музиканта" швидко стало мемом, що позначає реакцію на дивну ситуацію. Через рік відому тварину навіть залучили до зйомок в одному з рекламних роликів, де він виступив в уже звичному амплуа.

Чарлі Шмідт важко переживає смерть свого улюбленця і присвятив Бенто відео-прощання.

Користувачі сумують за Бенто і відреагували на новину тисячами повідомлень

"Він буде вічно жити в наших мемах", - пишуть фоловери.

На канал кота-піаніста підписані 140 тисяч чоловік. Бенто був другим котом-музикантом, вирощеним Шмідтом. Інтернет-користувачі не виключають, що незабаром екс-власник знаменитості заведе собі нового талановитого вихованця.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в італійському місті Порденоне жінка залишила своєму улюбленому коту 30 тисяч євро в якості спадщини.

Італійк знайшла кота на вулиці, виходила і дуже прив'язалась до нього.

У заповіті вона попросила своїх родичів, щоб якщо кіт захворіє вони не шкодували на його лікування нічого. При необхідності жінка заповіла навіть продавати антикваріат і ювелірні прикраси.

Сьогодні кіт Джеррі вже користується своєю спадщиною. Їсть креветки, а також спить на чотирьох різних ліжках.

А у Великій Британії побились коти високопоставлених політиків. Кіт прем'єр-міністра Терези Мей Ларрі побився з котом голови зовнішньополітичного відомства країни Бориса Джонсона Палмерстоном. В результаті "битви" бойові коти "втратили нашийник і хутро".

Як повідомляють місцеві ЗМІ, Палмерстон – успішний ловець мишей, а Ларрі більше відомий тим, що позує для фотографів біля будинку.