"Щось із нею не так", "Це я в усьому винен", "Подобається інший" – такі і подібні недоречні думки виникають найчастіше тоді, коли жіночий оргазм видається явищем міфічним, а парнерша, до всього, про це говорити не любить.

Насправді, все простіше, ніж вам здається: справа у мозку, а не у почуттях. Якщо вловити кілька характерних ознак, можна легко відрізнити симулянтів (симулянток) від так би мовити "чесних".

Зовнішність - не показник

Конвульсії, вигинання спини і таке улюблене – "нігтями по спині" не мають нічого спільного з оргазмом. Звичні вигадані авторами романів речі, які іноді змахують на таємні обряди більше, аніж на ніч із коханою людиною. Тому на цьому не зациклюйтеся.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Жінки стогнуть, бо їм не подобається

Імітувати задоволення згідно статистики більш-менш реалістично вдається 20% представниць прекрасної статі, ще чверть – робить це мало не при кожному інтимному контакті. Тому звертайте увагу на звуки і не бійтеся запитувати про них.

Оргазм – це не "зупинка на вимогу"

Так звана суперечність між очікуванням та реальністю. Інколи лікарі чують від пацієнтів зізнання: продовжують займатися сексом доти, доки не побачать реакції, на яку так сподівалися. Тобто просто мучать один одного.

Хочете задоволення? Вивчайте свій мозок

Так, техніка виконання тут ні до чого. І не важливо, який ви коханець (коханка) для інших. Тут і зараз потрібно створювати комфорт. Чверть опитаних добровольців (жінок) нещодавно підтвердили: розмір не має значення. Тому існує тільки два варіанти, якщо все пішло не так. По-перше: хтось із вас нафантазував стільки, що тепер не оцінив старання. По-друге: занадто довго тривала прелюдія, партнеру (партнерці) просто набридло.

А найкраще діє єдине, незмінне роками правило: хочеш дізнатися, чого хоче жінка? Запитай її сам. Але до цього часу вона, як істинна леді, вже може й передумати.

Дивіться: психологія відносин чоловіків та жінок

Як повідомляв портал "Знай.ua", створено перший протизаплідний засіб для чоловіків.