Державна пропаганда в сучасній Росії швидше нагадує роботу з двадцять п'ятим кадром, який перетворює людей на злісних дебілів. Таку заяву зробив на особистій сторінці в Facebook відомий російський співак і музикант, лідер групи "Машина часу" Андрій Макаревич.

Відзначається, що днями артист літав до США. Відповідні фотографії він опублікував в соцмережі, також при цьому порівняв американців і росіян.

"Якихось три роки не був в Америці. І вперше, що вразило - наскільки вони спокійніші, веселіші і добріші за нас. Це не вони стали краще - вони не стали краще. Це з нами відбувається щось жахливе", - зазначив Макаревич в публікації.

Крім того, під постом музиканта з'явилося безліч коментарів. Так, на один з коментарів свого шанувальника про державну пропаганду Макаревич відповів, що Кремль може використовувати якийсь двадцять п'ятий кадр.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Їй-богу, мені здається, вони відкрили якийсь двадцять п'ятий кадр, який реально перетворює людей в злісних дебілів", - припустив артист.

Додамо, що на питання користувача, як врятувати росіян від пропаганди, Андрій Макаревич іронічно порадив людям спиляти Останкінську вежу. Також варто уточнити, що публікація відомого співака зібрала в соціальній мережі понад 3 тисяч лайків, а також, кілька сотень репостів і десятки солідарних коментарів.

Нагадаємо, що через помилку влади в інших країнах також погано думають про Росію. Про це написав лідер групи "Машина часу" Андрій Макаревич в Facebook.

"Маленьке європейське містечко, готель. У холі вітрина з сувенірами. У числі інших - значки: два схрещених прапорця. Одна - країни, де все це відбувається, інший - іншого країн: Америки, Австралії, Японії, Данії, Бразилії... величезна кількість. Отаке свідчення дружби. А Росії - немає", - написав музикант.

Раніше інформаційний портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Андрій Макаревич висловився на сторінці в Facebook про смерть оперного співака Дмитра Хворостовського, але, схоже, не хотів цього робити.