У вівторок, 20 березня, зірки в гороскопі кажуть, що на небі зростаючий Місяць у Тельці. Займіться домашніми справами, в цей день вони легко вдаються. Також, жінкам варто пам'ятати, що в цей період дуже легко завагітніти.

ОВЕН

Гороскоп для Овнів на 20 березня каже, що в цей день ваші відносини з партнерами можуть бути напружені через нез'ясовані питання. Увечері піде на користь зайнятися роботою, все одно, вирішивши відпочити, повноцінно розслабитися ви не зможете.

ТЕЛЕЦЬ

Зірки говорять Тельцям, що 20 березня можуть створювати чималі складнощі в роботі комп'ютерної техніки, не забувай зберігати документи. Розслабитися і привести себе до тями допоможе заспокійливий чай матча.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

БЛИЗНЮКИ

Гороскоп на 20 березня для Близнюків говорить, що в першій половині дня вам потрібно бути обережними в спілкуванні з незнайомими людьми. Ваші конкуренти спробують дізнатися конфіденційну інформацію. Тримайте вуха на сторожі, ні за що не відключайте ваш гострий розум.

РАК

Зірки говорять Ракам, що 20 березня ви можете сильно посперечатися з колегами і на якийсь момент навіть відчути свій авторитет, але не задирайте ніс. Перед сном займися медитативними практиками або візуалізацією.

ЛЕВ

Астрологічний прогноз для Левів на 20 березня каже, що вам не потрібно вказувати людям на їхні недоліки, якщо не хочете сильно посваритися з дорогою людиною. Можливо, неакуратне висловлювання спровокує вашого партнера на ревнощі.

ДІВА

Зірки на 20 березня говорять Дівам, що сьогодні не підходящий день для ігор і флірту. Якщо ви бачите серйозні наміри в когось, то не потрібно давати йому помилкових надій. Прийшов час змінити гардероб і зайнятися покупками, сміливо вирушай по магазинах.

ТЕРЕЗИ

Гороскоп для Терезів на 20 березня каже, що в роботі перш, ніж прийняти рішення, порадьтеся з керівництвом. Вам пора навести порядок в документації і закрити всі питання, з якими ви затягнули. Пийте більше води.

СКОРПІОН

Місяць на 20 березня для Скорпіонів каже, що в цей чудовий день вас чекає фінансова винагорода за допомогу у вирішенні проблеми. Початок вивчення іноземної мови принесе відмінні результати, тому не зволікайте і не вірте тому, хто говорить, що ви не здатні.

СТРІЛЕЦЬ

Зодіак говорить Стрільцям, що 20 березня не працюйте поодинці, а постарайтеся об'єднати свої зусилля з однодумцями, це допоможе підняти загальний дух в колективі. Увечері займися тим, що допомагає розслабитися і відволікає від думок про проблеми.

КОЗЕРІГ

Гороскоп для Козерогів готує, що 20 березня вам не варто шкодувати грошей на те, що може зробити вас краще, будь то одяг або освіта. Самотні представники знаку можуть зустріти свою любов. Обережність не завадить тим, хто володіє транспортним засобом.

ВОДОЛІЙ

Гороскоп для Водоліїв на 20 березня каже, що в цей день ваші конкуренти постараються почати дружні стосунки. Ви повинні проявити холодність розуму і розважливість. Не дайте жалості затуманити вашу адекватну свідомість.

РИБИ

Астропрогноз на 20 березня для Риб каже, що в першій половині дня вам варто уважніше розглядати все, що потрапляє вам в руки. Увечері не варто сидіти вдома, ви не пошкодуєте, якщо вийдете з подругами на коктейль.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, яким знакам варто побоюватися березня.