Центральний півзахисник "Манчестер Юнайтед" Поль Погба вирішив нагадати про себе. Але не з допомогою ніг, а за допомогою голови. Точніше – того, що на ній.

У своєму мікроблозі Twitter зірка світового футболу виклав незвичайну зачіску, форму якої вирішив підкреслити за допомогою синьої і жовтої фарб. Можна тільки здогадуватися, скільки перукар чаклував над головою гравця. Варто відзначити, що Поль Погба пофарбував волосся у синьо-жовті кольори перед матчем проти Росії, що дуже символічно.

«Нове синє волосся на честь синього Супер Сайяна», – написав Поль у підписі до фотографії.

Побачити зірку "Манчестер Юнайтед" з "українським прапором" на голові росіяни зможуть вже зовсім скоро в Санкт-Петербурзі. Збірна Франції зіграє товариський матч з господарями Чемпіонату світу - 2018 зовсім скоро – 27 березня. А до цього, 23 березня, "синім" належить спаринг проти збірної Колумбії. Обидва матчі входять в програму підготовки французів до майбутнього чемпіонату Світу, який пройде в Росії з 14 червня по 15 липня.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дивіться: "Як грає Поль Погба за Манчестер Юнайтед"

До речі, Поль Погба не єдиний відомий футболіст, який змінив імідж. Як повідомляв портал "Знай.uа", нещодавно нападник ПСЖ Неймар на своїй сторінці в инстаграмі показав фото нової зачіски, чим трохи шокував футбольних фанатів. Тепер голову бразильця будуть прикрашати стильні дреди.

В даний час Неймар перебуває в Бразилії і відновлюється після травми, отриманої 25 лютого у матчі Кубка Франції проти Марселя (3:0). Термін реабілітації складе від 2,5 до 3 місяців.

Ми також писали про те, що Шовковського розлютила витівка Хачеріді. 30-річний український захисник Динамо Євген Хачеріді відмовився виходити на заміну в матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи проти Лаціо (0:2).

"Мені, під час своєї професійної кар'єри, доводилося проходити через безліч різних ситуацій. Були моменти, коли доводилося грати з високою температурою. Були ігри, коли виходив на футбольне поле з пошкодженнями. Пам'ятаю, як вийшов на гру з «Металістом» зі зламаним вказівним пальцем на лівій руці в попередньому матчі чотири дні тому. Але щоб відмовитися вийти на поле?", - написав Шовковський.