"Новий" президент Російської Федерації Володимир Путін заявив, що пріоритетним напрямком роботи під час нового (четвертого!) президентського терміну стане внутрішя повістка.

При цьому Путін ні словом не обмовився про війну в Україні, санкції і проблеми у стосунках із Заходом. За його словами, головне – забезпечити зростання російської економіки і надати їй інноваційний характер.

"Це розвиток в області якраз охорони здоров'я, освіти, промислового виробництва, як я вже говорив, інфраструктури, інших напрямків найважливіших для того, щоб рухатися вперед і піднімати рівень життя наших громадян", — сказав Путін.

При цьому, як зазначив глава держави, не залишаться без уваги питання забезпечення обороноздатності та безпеки країни.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

До речі, увечері, 18 березня, на брифінгу у своєму виборчому штабі Путін заявив: "Для нас Україна – братський народ... Ми зробимо все, щоб українці почувалися в Росії як вдома". І знову – ні слова про війну і анексію Криму.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Путін здивував результатом. У неділю, 18 березня, в Росії відбулися президентські вибори. На ділянках вже підрахували 99% голосів: згідно з цими даними, в першому турі (як несподівано!) з величезним відривом перемагає Володимир Путін. Ці вибори стали для нього рекордними: диктатор отримав більше 76% голосів.

За інформацією Центрального виборчого комітету, друге місце в рейтингу з великим відривом займає Павло Грудінін - за нього проголосували 11,79%. Далі за ним йде скандальний лідер Ліберально-демократичної партії Володимир Жириновський, за нього віддали свій голос 5,66%, слідом за скандалістом - не менш відома Ксенія Собчак: її господинею Кремля побачило 1,67% населення.

Обробивши 91,5% протоколів, у ЦВК зазначили, що проголосувати за нового президента Російської Федерації прийшли 67% громадян. Незаконні вибори також відбулися на території анексованого Кримського півострова. Крім України, про їх незаконності виступили Фінляндія, Естонія, Канада і низка інших країн.

Перша прес-конференція Путіна після виборів-2018