У вівторок, 20 березня, курс популярної кріптовалюти біткоін починає поступово відновлюватися. Відзначається, що за останню добу він підвищився на 11,70% і склав 8 361,51 тисяч доларів, і це при ринковій капіталізації 141,5 млрд доларів. Про це повідомляється на торговій біржі СoinМarketСap.

Дивіться курс кріптовалюти на сьогодні

У той же час друга за популярністю кріптовалюта Ethereum за добу зросла в ціні на 10,48%. Так, її курс становить 535,01 доларів. Капіталізація Ethereum - $52,5 млрд доларів.

На третьому місці по капіталізації розмістився Ripple – 26,6 млрд доларів. Повідомляється, що ця кріптовалюта суттєво піднялась, аж на 20,14% за повну добу. Курс кріптовалюти - 682 доларів.

Зазначимо, що курс кріптовалюти Bitcoin Cash виріс за минулу добу на 11,40% до 963 доларів. Тепер його капіталізація – 16,4 млрд. доларів.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У той же час Litecoin виріс в ціні на 10,83% за добу і його курс на даний момент – 156 доларів. Капіталізація Litecoin – 8,69 млрд доларів.

Отже, загальна ринкова капіталізація кріптовалют становить 320,8 млрд доларів.

Дивіться сюжет про біткоін

Зазначимо, що негативний тиск на ринок біткоіна минулого тижня чинили масові заборони реклами криптовалют і ICO (первинного публічного розміщення токенів), введені найбільшими соцмережі. А в неділю телеканал Sky News повідомив, що Twitter може ввести заборону на рекламу криптовалют слідом за Google і Facebook FB.

У середині минулого тижня Google повідомила, що влітку введе заборону на рекламу віртуальних валют, а також ICO, обмін кріптовалют, кріптовалютні гаманці та поради з торгівлі. В кінці січня Facebook заборонила рекламу кріптовалют, ICO і бінарних опціонів в рамках нової політики, що припускає боротьбу в оману рекламою.

Втім, інвестори знову повірили в першу кріптовалюту на хвилі чуток про те, що заходи щодо кріптовалют, прийняті на саміті G20, не будуть носити заборонного характеру.

Також раніше інформаційний портал "Знай.uа" повідомляв про те, що з 14 березня курс найпопулярнішою кріптовалюти Bitcoin після зростання опустився нижче 9 тисяч доларів.