Знаменита американська поп-діва Брітні Спірс, яка не так давно відсвяткувала річницю стосунків із молодим бойфрендом, ніяк не може домовитись зі своїм колишнім чоловіком про суму аліментів на спільних дітей.

Кілька тижнів тому стало відомо, що екс-чоловік співачки, танцюрист Кевін Федерлайн вимагає від колишньої збільшити аліменти, які вона виділяє на утримання їхніх синів, - до 20 тисяч щомісячно. Сама Бріт проханням Кевіна обурена і вважає, що платить досить грошей, щоб покрити витрати на дітей, повідомляє TMZ.

За співачку заступився її батько Джеймс Пірс, який звернувся до Кевіна, щоб той надав звітність, на що витрачаються гроші, які виділяє Брітні, повідомляє TMZ.

Офіційної відповіді від представників Федерлайна так і не надійшло, а юрист Кевіна обмежився поясненнями, мовляв, нинішніх аліментів не вистачає, щоб задовольнити ті забаганки 12-річного Шона і 11-річного Джейдана, до яких вони звикли, перебуваючи зі своєю матір'ю.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Однак самі родичі співачки вважають, що Кевін шукає "легкої наживи", адже Спірс заробила чималу суму зі свого шоу в Вегасі.

Брітні є мамою двох чарівних синів - Шона Престона і Джейдена Джеймса. Однак, співачка не дуже переймається статусом мами і останнім часом відчайдушно змінює міні-сукні, як рукавички. Її акаунт в Instagram переповнений фотографіями, на яких Брітні зображена в різноманітних відвертих образах.

Нагадаємо, наразі Брітні Спірс активно займається самовдосконаленням та періодично демонструє свої тренування.

Брітні вже більше року перебуває у відносинах з бодібілдером Семом Асгарі, який і залучив поп-діву до спільних занять спортом.

Як повідомляв портал "Знай.ua", за останній рік Брітні Спірс помітно схудла. Вона регулярно вихваляється про свої досягнення фанатам, публікуючи в мережі фотографії не лише зі спортзалу, але й у відвертих образах.