У понеділок, 19 березня, стало відомо, що український телеканал "Інтер" потрапив у гучний скандал через померлого 12 березня російського актора Олега Табакова, який активно підтримував агресивну політику Росії щодо України.

Про це повідомили активісти на сторінці спільноти "Бойкот російського кіно" у Facebook.

"Виродки на "Інтері" присвятили цілий день свого ефіру вшануванню померлого українофоба і рашиста Олега Табакова – "людини граничної чарівності і багатогранного таланту", – сказано в публікації.

Таким чином, "Інтер" порушив Закон України "Про телебачення і радіомовлення", так як зірка радянського кіно внесена в перелік осіб, які створюють загрозу нацбезпеці України (сайт "Миротворець").

Крім того, в спільноті нагадали деякі скандальні висловлювання Табакова про Україну.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Мені здається, це справедливо. Якби наші українські брати були б розумніші, вони б не стали дискутувати на цю тему (анексію Криму). Навпаки, треба було сказати: "Простіть нас, Христа ради! Ми на халяву купилися". Тому що ніякого відношення Крим до України залежною і незалежною не має", – заявляв він.

При цьому, Олег Табаков у своїх заявах називав українців "убогими" і "жалів" їх.

"І так соромно за ті гидоти, які вони роблять, вбиваючи людей і руйнуючи їх житла. А як-то відгукуватися на них – ні, ні, ні. Я махнув рукою, незважаючи на те, що у мене одна чверть крові – українська... Мені шкода їх. Вони в якомусь сенсі убогі... У всі часи кращі представники інтелекту, літератури – вони порівняно з росіянами були десь на другій і третій позиції... А зараз соромлюся і ніяково, незручно... Положення не виправиш..." – процитували Табакова в співтоваристві.

Виродки на «Інтері» присвятили цілий день свого ефіру вшануванню померлого українофоба і рашиста Олега Табакова –...

Posted by Бойкот російського кіно on Saturday, 17 March 2018

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в Москві в четвер, 15 березня, попрощалися з легендою радянського кіно, актором Олегом Табаковим, який пішов з життя через важку хворобу серця. Діти і дружина побажали, щоб відспівування Табакова було закритим для сторонніх. Співчуття біля труни Табакова приймала його вдова - актриса Марина Зудіна і син Павло.