Зовсім недавно французька модель Матильда Танто вирішила прогулятися по вулиці в купальнику суворою зимою у Фінляндії.

Відповідні фотографії красуня опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Так, на знімках можна спостерігати, як модель насолоджується фінською сауною, а згодом не тремтячи стоїть на морозі.

В одному з підписів до фото Танто зазначила, що температура повітря на вулиці становила близько 15 градусів морозу. Також варто відзначити, що підписники моделі дуже бурхливо відреагували на побачене. Багато коментаторів захоплювалися і стрункою фігурою дівчини, і неймовірною сміливістю.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім того, фотографії вже встигли набрати близько 100 тисяч лайків в Instagram, а кількість підписників Танто перевищує позначку в 1 мільйон чоловік.

Нагадаємо, що відома українська ведуча програми "ПроФутбол" на каналі 2+2 Олександра Лобода показала шанувальникам нову фотосесію. Працювала над нею її одногрупниця Аліна Канюка. Знімки викликали бурхливу реакцію у вболівальників, які, не соромлячись в епітетах, захоплюються ласою красою дівчини.

Раніше відома модель Емілі Ратаковски оприлюднила серію зухвалих знімків в напівоголеному вигляді. Вона взяла участь у рекламі купальників по 75 дол., яку з листопада виробляє її власна фірма.

Емілі Ратаковски ефектно вигинає свої округлості, прикриваючи руками голі груди. Сам же купальник майже нічого не прикриває. Фігура Емілі Ратаковски як завжди бездоганна. Дівчина часто хвалиться гарним тілом.

Також раніше інформаційний портал "Знай.uа" писав про те, що Кайлі Дженнер стала мамою зовсім недавно, але здається, їй вже захотілося відпочити і влаштувати міні-дівич-вечір. Так, недовго думаючи, світська левиця вирушила на відпочинок зі своєю кращою подругою.

Судячи з фотографій в Instagram, Кайлі і Джордан відпочивають у горах, проте фотографій гір значно менше, ніж знімків дівчат в басейні.

На фотографіях молода мама в сексуальному купальнику позує вночі в гарячому басейні. На нових фото Дженнер зовсім без макіяжу, і виглядає вона дуже добре.