25-річна Селена Гомес відмінно провела час на яхті в компанії близьких друзів в Австралії. Як видно на фото, співачка набрала зайву вагу, чим дуже здивувала шанувальників. Однак багато хто припускає, що сталося це через її хворобу – як відомо, у Гомес діагностовали вовчак.

Зараз зірка відпочиває в Австралії, куди вона прилетіла кілька днів тому. А ще недавно Селену бачили на службі в церкві в Беверлі-Хіллз разом з Джастіном Бібером – правда, прийшли вони туди окремо. Відправитися на інший континент мотивувала теж релігія, а причиною стала конференція церкви Хіллсонг, яка пройде в Сіднеї з 19 по 21 березня. Її Селена і має намір відвідати.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Не виключено, що слідом за своєю коханою в найбільше місто Австралії прилетить і Бібер – він також є прихожанином цієї церкви. До того ж для нього це буде черговим приводом побачитися зі своєю коханою, за якою він сильно сумує. 24-річний Джастін Бібер, як кажуть близькі до співака джерела, дуже переживає через розставання нехай і тимчасове із 25-річною Селеною Гомес.

Треба сказати, що це вже не вперше Гомес дорікнули в зіпсованій фігурі. Нещодавно портал "Знай.uа" повідомляв, що популярна американська співачка і кохана Джастіна Бібера Селена Гомес шокувала фанатів своїм зовнішнім виглядом, дівчина так розповніла, що нарвалася на шквал критики. Артистка, яка й так від природи має досить пишні форми, на цей раз просто засмутила фанатів. На знімках, які злили в мережу, видно, що Селена добре додала у вазі.

Дехто з коментаторів припустив, що Гомес стала налягати на солодощі і шкідливі продукти, а тому зараз має не зоряну фігуру. Для виходу на люди Селена вибрала лосини бренду Puma, обличчям якого є. Як відомо, Селена Гомес працює з брендом з 2016 року. Крім того, з Puma також співпрацює і барбадоська співачка Ріанна.

Ми також повідомляли, що співачка Селена Гомес мало не довела свою матір до інфаркту. Менді Тіфі, яка до недавнього часу була і менеджером дочки, потрапила в лікарню. А причиною західні ЗМІ називають конфлікт з Селеною через її повторний роман з колегою Джастіном Бібером.

Дивіться новий кліп: "Justin Bieber & Selena Gomez - You and I"