В одному з сіл Миронівського району Київської області поліція затримала 33-річного чоловіка, який розбещував свою 13-річну доньку. Про це повідомляє прокуратура Київської області.

Батьки дівчинки розлучилися відразу після її народження, і батько спочатку взагалі не підтримував зв'язків зі своєю дочкою.

Однак, нещодавно, побачивши сторінку дочки в одній із соцмереж, почав спілкуватися з нею.

З червня 2017 по лютий 2018 дівчинка приїжджала в гості до своєї бабусі і батька в одне із сіл Миронівського району. Під час таких візитів, батько, з метою задоволення своєї статевої пристрасті, періодично здійснював розпусні дії відносно своєї малолітньої дочки.

Надалі, мама дівчинки побачила її листування з батьком в соцмережі і дізналася, що колишній чоловік періодично розбещує дитину.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вона звернулася в правоохоронні органи із заявою.

Чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 156 (вчинення розпусних дій щодо своєї малолітньої дочки) КК України.

Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до восьми років.

Нагадаємо, кожна дитина своєю поведінкою змушує батьків дратуватися, а часом навіть і виводить з себе. Тоді ми намагаємося заспокоїти їх своїм криком. Але це поганий спосіб. Відомий український лікар-педіатр Євген Комаровський пояснив, чому не можна кричати на маленьких дітей і які наслідки можуть бути в майбутньому.

На своїй сторінці у Facebook медик в інфографіці доступно показав, що буде з дитиною, яка постійно чує в свою адресу батьківські крики.

Перше, на що лікар звертає увагу, це те, що крик вбиває самовпевненість дитини. Якщо ви часто порівнюєте з кимось, діти з часом відчують себе малозначимими.

Не менш серйозною проблемою через крики лікар називає агресію. Якщо 4-5-річні діти живуть в атмосфері скандалів, то з часом стають нервовими і почнуть проявляти агресію по відношенню до однолітків.

Дивіться сюжет про насильство

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.иа", 7-річна дівчинка стала жертвою своїх батьків-збоченців.