Савченко проти ГПУ: депутат поскаржилася на дії Луценка

Народний депутат Надія Савченко подала дисциплінарну скаргу на Генерального прокурора Юрія Луценка, а також звернулася до президента Петра Порошенка. Вона звинувачує Луценка в недотриманні принципу презумпції невинуватості під час своїх публічних виступів.

Дивіться: Надію Савченко хочуть взяти під арешт

Міноборони відновлює військову базу Закарпаття, Угорщина – проти

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Керівник МЗС Угорщини Петер Сіярто заявив, що плани України відновити свою військову базу в міст "є обурливими":незадоволені намірами Міноборони України відновити військову частину в закарпатському місті Берегово, їх турбує, що українська армія хоче розмістити батальйон чисельністю близько 800 осіб в місті зі значною часткою угорців серед населення.

Кати Майдану в новій поліції: скільки екс-беркутівців досі на посадах

У ГУ НП Києва озвучили кількість екс-співробітників спецпідрозділу Беркут - сьогодні вони працюють у столичних підрозділах поліції особливого призначення: 916 співробітників, із них 185 служили в розформованому спецпідрозділі міліції "Беркут".

У смерті героя АТО Волошина з'явилися неочікувані подробиці

Колега в. о. голови Миколаївського аеропорту Владислава Волошина Аліна Коротич заявляє, що на нього тиснули чиновники облдержадміністрації на чолі з губернатором Олексієм Савченком. Про це заступник генерального директора з розвитку КП "Миколаївський міжнародний аеропорт.

"Були якісь переговори з облдержадміністрацією, про підписання акта виконаних робіт, щодо терміналу. Тих робіт, які вже були виконані. Але тендеру фактично не було, його скасували. Це незаконно, тому він не погоджувався", – зазначила Коротич.

Дивіться: Владислав Волошин міг вкоротити собі віку через тиск посадовців облдержадміністрації

Вибори Путіна: невдоволені росіяни влаштували мітинг

На Суворовської площі в Москві пройшов мітинг "За чесні вибори", на якому зібралися близько 500 осіб.

"Учасники мітингу заявили про невизнання підсумків минулих виборів президента і необхідність докорінного реформування законодавства про вибори, також учасники мітингу заявили про необхідність зміцнювати коаліцію ліво-патріотичних сил, - написав координатор "Лівого фронту" Сергій Удальцов.