Днями відома акторка та співачка Анастасія Задорожна стала героєм пікантної фотосесії, де блиснула оголеною груддю.

Таким чином артистка закликала шанувальників стежити за своїм здоров'ям та регулярно відвідувати мамолога (лікар, який лікує захворювання молочної залози. - ред.). Пікантний кадр актриса розмістила в своєму Instagram-акаунті.

"Це я до чого власне: до вас, мої милі красуні, з важливим і дуже корисним нагадуванням - в березні саме час подумати не лише про корекцію фігури, але і про здоров'я! Обов'язково заходимо до мамолога на швидку і абсолютно безболісну перевірку. Це важливо! На 94% (а це дуже значні шанси на сьогоднішній день) перемогти рак грудей можна саме на ранній стадії!" - звернулася до передплатникам співачка.

Фанати Задорожної неоднозначно відреагували на її посаду. Деякі подякували зірку за важливе нагадування, а деякі лише зробили комплімент фігурі Анастасії.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, раніше французька модель Матильда Танто вирішила прогулятися по вулиці в купальнику суворої зими у Фінляндії. Відповідні фотографії красуня опублікувала на своїй сторінці в Instagram. Так, на знімках можна спостерігати, як модель насолоджується фінською сауною, а згодом не тремтячи стоїть на морозі.

В одного з підписів до фото Танто зазначила, що температура повітря на вулиці становила близько 15 градусів морозу. Також варто відзначити, що передплатники моделі дуже бурхливо відреагували на побачене. Багато коментаторів захоплювалися і стрункою фігурою дівчини, і неймовірної сміливості. Крім того, фотографії вже встигли набрати близько 100 тисяч лайків в Instagram, а кількість передплатників Танто перевищує позначку в 1 мільйон чоловік.

Як повідомляв портал "Знай.uа" консервовані продукти все ще містять бісфенол А (ВРА) — хімічна речовина, пов'язане з серйозними проблемами для здоров'я. Дана субстанція пов'язана з цілим рядом проблем зі здоров'ям, включаючи рак, пологові дефекти, діабет, ожиріння, чоловіче безпліддя і ендометріоз. Використовується в упаковках з пластику інгредієнт негативно впливає на гормональну систему, оскільки викликає ріст грудей у чоловіків. Про це йдеться у звіті експертів Center for Environmental Health США.