Незважаючи на скандал з Facebook Цукерберг залишається в четвірці найбагатших людей планети. На сьогоднішній день статки Марка Цукерберга зменшилась на 6,06 мільярда доларів за останню добу через зниження курсу акцій Facebook.

Однак навіть втрата більше шести мільярдів, Цукерберг залишається на четвертій позиції рейтингу найбагатших людей планети. До цього, Facebook почала внутрішнє розслідування після того, як стало відомо, що британська аналітична компанія Cambridge Analytica зберігала та аналізувала дані приблизно про 50 мільйонів громадян, які мають сторінки у соціальній мережі. У компанії це спростовують. Після цього акції компанії впали на 4,4 відсотка.

Раніше повідомлялося, що найбагатші люди світу за версією Bloomberg за останні три дні втратили 128 млрд доларів на падіння американського фондового ринку. Відомо, що більше за всіх втратили постійні фігуранти рейтингу Bloomberg-500 голова Berkshire Hathaway Уоррен Баффет і засновник Facebook Марк Цукерберг – 3,7 млрд доларів кожен. Також раніше, Цукерберг втратив 2,9 млрд доларів після оголошення про зміни в Facebook. В результаті стан Цукерберга, згідно Bloomberg Billionaires Index, зменшилася з 77,3 млрд до 74,4 млрд доларів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що протягом дня сотні клієнтів звертаються в популярну торгову мережу "Цитрус", навіть не підозрюючи – їх особисті дані можуть нахабно вкрасти з електронних пристроїв будь-якого зразка. А потім, в якості виправдання, обмежитися простим "ви нічого не доведете".

Подібний випадок на своїй сторінці в Facebook описав Стас Графський. Він навіть намагався поспілкуватися з директором Київської філії Вадимом Танченко, але той не захотів навіть вибачитися, не те що пояснити ситуацію. Під загрозою, як вважає відвідувач, виявилася приватна інформація не тільки його родини, а безпека кожного українця.