На каналі YouTube користувач під ніком MrMBB333 виклав відеоматеріал, знятий камерою МКС 17 березня цього року. На відео відображено невідомий космічний об'єкт або група об'єктів, що ширяють на орбіті нашої планети.

Ось що пише мисливець за НЛО, публікуючи це відео:

"На мою думку, це кораблі інопланетян, тим більше, що, як тільки МКС стала наближатися до цих НЛО, вони тут же зникли. На жаль, відеозапис вийшов низької якості, напевно, тому NASA навіть не став переривати трансляцію: мовляв, все одно нічого не зрозуміло."

Незважаючи на це, відео все одно викликало інтерес у тих, хто цікавиться уфологией. Правда, не всі користувачі погодилися з автором, що це неодмінно кораблі прибульців. деякі користувачі мережі впевнені, що в об'єктив камери МКС потрапили хмари.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Правда, ця теорія відразу ж зазнала критики, оскільки, на думку "фахівців", ніякі хмари на таку висоту підніматися не можуть.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що вчені помітили астероїд 19 жовтня минулого року. Міжзоряний астероїд Оумуамуа, прозваний "кораблем прибульців", спочатку сформувався в системі з двох зірок.

До такого висновку прийшли вчені Торонтського університету в Канаді. На думку дослідників, дивний сам той факт, що перший виявлений об'єкт, який не належить Сонячній системі, являє собою астероїд, а не комета. Останні часто викидаються за межі Сонячної системи, і слід очікувати, що це властиво й іншим зіркам.