Фотографії легендарної групи The Beatles, які ніде ніколи не публікувалися раніше, будуть виставлені на продаж аукціонним будинком Omega Auctions, передає BBC.

Будуть продаватися понад 300 знімків. Всі вони були зроблені під час першого візиту музичної групи в США,який відбувся в 1964 році.

Фотографії зробив американський фотограф Майк Мітчелл. На той момент йому було всього 18 років.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Мітчелл був шанувальником творчості The Beatles, тому він зумів зняти не тільки приїзд його улюблених музикантів, але і побувати на їх концертах в Балтиморі і Вашингтоні. Там він також зробив багато чудових фотографій.

Організатори аукціону мають намір отримати від продажу знімків не менше £250 тисяч.

Як раніше повідомляв портал "Знай.иа" Пол Маккартні, який був фронтменом в групі The Beatles, на своєму концерті в Австралії в місті Перт допоміг парі закоханих. Музикант побачив, що один з хлопців тримає плакат, на якому було написано прохання допомогти зробити його дівчині пропозицію заміж. Музикант покликав на сцену молоду пару. Хлопець на очах у всього залу запропонував коханій стати його дружиною.

У Великобританії стався кумедний випадок, також пов'язаний з фотографіями The Beatles. Чоловік зовсім випадково знайшов у ящику для сміття 26 негативів, на яких були фотографії легендарного музиканта, одного із засновників The Beatles Джона Леннона. Британець знайшов їх, перебираючи речі покійного батька.

Він стверджує, що негативи 3 роки валялися серед сміття, ніхто навіть не здогадувався, які цінні знімки є на цих фотоплівках. Із знайдених негативів роздрукували фотографії та передали в Музей історії The Beatles в Ліверпулі.

За словами аукціоніста Даррена Джулиена, вартість знахідки може скласти понад 10 тисяч фунтів стерлінгів. Всі ці фотографії були зроблені в 1970 році, коли після розпаду легендарної групи The Beatles Леннон вирішив почати свою сольну кар'єру.

У Харківській області в місті Ізюм на одному з будинків увічнили Джона Леннона. Художник намалював величезний портрет співака на стіні багатоповерхового будинку. Авторами арт-об'єкту стала група харківських художників Kailas-V, керівник - Андрій Пальваль. Урочисте відкриття мурала відбулося під час проведення музичного фестивалю "Дорога на Захід".