У середу, 21 березня, курс популярної криптовалюти біткоін майже досяг позначки 9 тисяч доларів. Відзначається, що за останню добу він підвищився на 5,45% і склав 8 885,07 тисяч доларів, і це при ринковій капіталізації 150,4 млрд доларів. Про це повідомляється на торговій біржі СoinМarketСap.

Дивіться курс кріптовалюти на сьогодні

У той же час друга за популярністю криптовалюта Ethereum за добу зросла в ціні на 3,06%. Так, її курс становить 556,69 доларів. Капіталізація Ethereum - $54,7 млрд доларів.

На третьому місці по капіталізації розмістився Ripple – 27,8 млрд доларів. Повідомляється, що ця криптовалюта піднялася на 3,38% за повну добу. Курс кріптовалюти – 0,711766 доларів.

Зазначимо, що курс кріптовалюти Bitcoin Cash виріс за минулу добу на 9,43% до 1 061,07 доларів. Тепер його капіталізація – 18,06 млрд. доларів.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У той же час Litecoin виріс в ціні на 7,64% за добу і його курс на даний момент 169,34 доларів. Капіталізація Litecoin – 9,43 млрд доларів.

Отже, загальна ринкова капіталізація криптовалют становить 347,3 млрд доларів.

Дивіться сюжет про біткоін

Аналітик Олександр Купцикевич вважає, що заборона реклами в Google стала дошкульним ударом для галузі, однак компенсується тим, що не стосується пошукової видачі, і рекламний бюджет будуть направляти на СЕО розкрутку в індексі пошуковика. З іншого боку, нещодавно пограбована японська біржа Coincheck оголосила про припинення роботи з анонімними валютами Monero, Dash і ZCash.

Якщо цей приклад наслідуватимуть і інші криптобіржи, це може покласти початок вимирання низки криптовалют, в тому числі і досить відомих. Поки ж їх власники сподіваються на появу нової "офшорної зони", де анонімність не є проблемою.

Варто відзначити, що дії американського регулятора практично заморозили ринок ICO, великі гравці усвідомили всю серйозність ситуації, і поза всяких сумнівів будуть діяти на випередження, намагаючись захистити себе від судових повісток.

Раніше інформаційний портал "Знай.uа" повідомляв про те, що 20 березня курс популярної криптовалюти біткоін почав поступово відновлюватися.