Головний тренер футбольної команди України Андрій Шевченко провів прес-конференцію у Харкові, в ході якої відповів на всі питання журналістів, пише "Кореспондент".

Він заявив, що сніжна погода добряче зіпсувала плани української збірної. Але Шевченко і футболісти не впадають у відчай. Вони сподівалися, що зможуть провести дві повноцінні тренування, але навряд чи це вийде, так як у Києві завтра очікується сильний снігопад. За словами Шевченка, будуть дивитися по погоді, чи проводити тренування. Він висловив сподівання, що працівники зможуть впоратися і розчистити сніг на полі.

Відповідаючи на питання про плани, Шевченко сказав, що завтра після ранкового тренування він з командою відлітає. На 23 березня запланована гра, 24 березня буде тренування в Марбельє, 25 березня – виліт, 27 березня відбудеться друга гра.

За словами Шевченка, збірна України намагається проводити більше зборів і матчів у регіонах. Футболісти грали у Львові, Харкові, Одесі. Регіональні матчі проводять з метою популяризації футболу в суспільстві. Він сказав, що цілком можливо, що найближчі матчі проведуть в Харкові.

Андрій Шевченко заявив, що хотів би, щоб конкуренція в команді була вищою, так як йому доводиться викликати гравців, які в клубах грають не так часто. Саме конкуренції не вистачає в команді найбільше, на його думку.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На даний момент є великий список потенційних новачків, які претендують на те, щоб стати постійними гравцями української збірної, у кожного є шанс. За словами Шевченка, головне, щоб вони показували свої можливості на футбольному полі і робили це регулярно. Він стверджує, що в цьому списку зараз більш, ніж 30 осіб.

Також він прокоментував травму футболіста Яремчука, медики сказали, що поки йому не можна брати участь у матчах. У решти футболістів зі здоров'ям все в порядку.

Після того, як Яремчук отримав травму, на його місце викликали Кравця, на даний момент команда укомплектована. Його відсутність дає можливість подивитися на гру футболістів, які претендують потрапити в команду.

Конфлікт Хачеріді з "Динамо" Шевченко коментувати відмовився. Він відповів, що це його особисті відносини з клубом, в які він не втручається і не дає їм оцінки.

З приводу того, чи буде Зінченко в збірній, Шевченко сказав, що буде дивитися на нього під час тренувань, як він себе зарекомендує.

За словами Андрія Шевченка, українській команді важливо перемогти в матчі з Саудівською Аравією, який скоро відбудеться.

Як раніше повідомляв портал "Знай.иа" зірка "Манчестер Юнайтед" Поль Погба вийде на матч з Росією з українською символікою на голові.