45-річна Майя Рудь родом з України, яка впродовж 15 років проживає і працює в Португалії, вразила суддів виступом на талант-шоу в Португалії. Так, судді Got Talent Portugal 2018 були приємно здивовані вокальними даними жінки.

Відповідне відео з'явилося на YouTube-каналі телевізійного проекту.

За словами жінки, вона вже довгий час живе за кордоном і сама виховує двох дочок. При цьому 45-річна українка вирішила розповісти на талант-шоу свою історію життя і показати своє захоплення – спів.

Варто зазначити, що для популярного конкурсу Майя Рудь підготувала класичну пісню "Адажіо соль мінор", продемонструвавши свої вокальні дані. Португальські судді були вражені оперним співом Майї.

"У вашому співі надзвичайна щирість", – зазначив музичний критик Мануель Моура дус Сантос після виступу українки.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

У той же час, судді віддали Майї Рудь аж три голоси за її талант. Зазначимо, що українка пройшла відбір у проект Got Talent Portugal і буде надалі боротися за перемогу в талант-шоу в прямих ефірах.

Дивіться виступ українки Майї Рудь на талант-шоу в Португалії:

Нагадаємо, що проста сім'я спадкових медиків з Тернопільщини Тетяна Вітрук-Коваль і Андрій Коваля розповіли про життя і роботу в Португалії. За їх словами, вони працювали так, що шкіра з рук злазила.

Але якщо поставити перед собою ціль і йти до неї, то завжди все вдається, впевнені Тетяна і Андрій. Як з'ясувалося, син подружжя Назар також вирішив продовжити сімейну традицію і зараз навчається в медуніверситеті в Португалії.

Раніше інформаційний портал "Знай.uа" писав про те, що зі скасуванням візового режиму з Європою українці ще більше зацікавилися роботою за межами нашої держави. За два роки на заробітки виїхало більше двох мільйонів українців. Які ж країни охоче приймають гастарбайтерів і куди прямує більшість наших.

Крім того, компанія Nomad Capitalist традиційно складає рейтинг найбажаніших паспортів. Відомо, що Україна посіла 91 місце в цьому рейтингу. Дослідники повідомили, що в цілому оцінювалося 199 держав.