Народний депутат України Олег Ляшко вимагає продовжити йому американську провину, тому що у нього є інструкції від українського народу.

У Facebook він написав, що візу він отримав тільки перед Новим роком. При цьому йому консульський офіцер сказав, що отримав інструкції з Вашингтона.

"А у мене інструкції від Українського народу - вимагати від США виконання своїх зобов'язань перед Україною за Будапештським меморандумом, інакше Україна буде змушена відновлювати ядерну зброю, щоб захистити себе", - написав Ляшко.

Читайте також: Парасюка звинуватили в нападі на копа

Також він зазначив, що Україна категорично проти меморандуму України з МВФ.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Гуд бай, Америка! Приїду туди, коли Українці виберуть мене своїм Президентом. А поки замість США їздити до наших людей", - підсумував нардеп.

Щойно мені анулювали 10-річну американську візу, яку я тільки отримав перед Новим роком. Консульський офіцер сказав, що...

Posted by Олег Ляшко on Tuesday, 7 February 2017

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що Олег Ляшко в черговий раз "сів у калюжу". На цей раз з критикою сучасної модної індустрії.