З'явилося перше відео зі школи в місті Шадринськ Курганської області, Росія, де 13-річна дівчинка розстріляла однокласників з пневматичного пістолета. Інцидент стався у школі №15, повідомляє shadr.info.

За попередньою інформацією синці та садна отримали сім учнів. Багатьом медична допомога не знадобилася, проте один школяр був госпіталізований для більш детального обстеження.

За словами очевидця, в інциденті брали участь не одна, а троє дівчаток.

"Три дівчинки закрили кабінет і почали стрілянину. Одного чоловіка відвезли на "швидкій", йому влучили у скроню з пневмата", — розповів молодий чоловік.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

За його інформацією, у дівчаток були ще й ножі.

"Швидше за все, вирішили повторити випадок з колумбайном", — розповів він виданню Znak.com.

Як повідомляє Telegram-канал Hue, пістолет, з якого дівчинка розстріляла в однокласників, їй купив тато.

"І це сталося тільки вчора, він зробив їй цей подарунок потай від мами і бабусі", - сказано в повідомленні.

Батьки Наталі розлучилися більше трьох років тому, з того часу Наташа живе у бабусі і часто бачиться з батьком. Вчора, 20 березня, вона як раз з ним і зустрічалася, провела разом півдня. А повернулася додому з дивним подарунком — пневматичним пістолетом, схожим на револьвер. Вже сьогодні вона його взяла в школу.

Бабуся і мама найбільше побоюються того, що Наташа була головною в групі школярок-хуліганок, але найбільшу відповідальність за те зазнає саме вона.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа"вчора, 20 березня в американському штаті Меріленд один з учнів відкрив вогонь в коридорі школи незадовго до початку занять.

Як пише NBC News, в результаті стрілянини поранено двоє учнів, а також сам стрілець. Як розповів місцевий шериф Тім Кемерон, офіцер шкільної охорони був швидко сповіщений про стрілянину та оперативно прийняв заходи - він, як мінімум, один раз вистрілив у нападника.

Нагадаємо, верхня палата парламенту штату Флорида (США) схвалила законопроект, спрямований на запобігання пригод, подібних масового розстрілу людей у школах.