Автором дивовижного ролика виявився житель американського міста Дірборн-Хайтс, штат Мічиган. Чоловік стверджує, що він знімав Місяць на камеру, як зненацька помітив чорний НЛО, що пронісся біля Селени у напрямку на південь. Очевидець переконаний, що на найближчому до нас небесне тіло знаходиться база представників неземної цивілізації, звідки і злетіло це таємниче космічне судно.

Оцініть загадкове відео з НЛО:

Запис швидко розлетілася по англомовного сегменту Всесвітньої павутини, зібравши тисячі коментарів. Одні користувачі Мережі погодилися з автором, що мова йде про прибульців.

Користувачі мережі впевнені, що всьому виною штучний орбітальний супутник, метеозонд або навіть птах, пролетівша на тлі нічного світила. Знайшлися і такі коментатори, які вирішили, що Місяць на представленому відео несправжня, і перед нами майстерна інсталяція. Професійні уфологи не поспішають з висновками, однак вважають, що це навряд чи може бути містифікацією, тим більше, що НЛО біля Місяця і на самій Селені знімають постійно.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що буквально днями, на березі острова Сент-Симон, штат Джорджія, виявили дивне мертве морська істота. Відзначається, що користувачі мережі вже встигли порівняти загадкову знахідку з Лохнеське чудовисько.

Так, на мертву істоту натрапив американець Джефф Уоррен під час відпочинку з сином в Уольф-айлендском заповіднику. Про це передає The Daily Mail.

Якщо вірити словам чоловіка, тварина нерухомо лежало на пляжі, а на тілі виднілися поранення і кров. Варто уточнити, що загадкова істота мала довгу шию і маленьку голову. У той же час довгасте тіло морської тварини чимось нагадувало відому всім Лохнеське чудовисько, проте його розміри були в рази менше.