Американські вчені з Університету Рочестера відповіли на самий інтригуючий і спірне питання людей - який колір вважається найбільш привабливим, як для жінок, так і для чоловіків. Дослідження були опубліковані в журналі Personality and Social Psychology.

Результати дослідження, які проводили фахівці з Університету Рочестера показали, що червоний колір є самим привабливим як для чоловіків, так і для жінок. Однак дві статі люблять цей колір з абсолютно різних причин. За словами професора Ендрю Елліота, що жінки роздивляються чоловіків в червоному одязі, як лідерів, які здатні заробляти гроші і підніматися по кар'єрних сходах.

Чоловіки дуже люблять червоний колір на жінок більш природним біологічним причин. Дівчата в сукнях червоних відтінків викликають у протилежної статі сексуальні фантазії, стверджує Ендрю Еліот.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що буквально днями, на березі острова Сент-Симон, штат Джорджія, виявили дивне мертве морська істота. Відзначається, що користувачі мережі вже встигли порівняти загадкову знахідку з Лохнеське чудовисько.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Так, на мертву істоту натрапив американець Джефф Уоррен під час відпочинку з сином в Уольф-айлендском заповіднику. Про це передає The Daily Mail.