Ірина Федишин, українська співачка, а віднедавна ще й учасниця команди Джамали у проекті "Голос країни", поділилась інтимними фото у своєму мікроблозі.

Артистка виклала світлини зі свого відпочинку у Єгипті на своїй сторінці в Instagram. Ірина Федишин позує у різних купальниках, демонструючи сексапільну фігуру.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На фото співачка хизується своєю відмінною формою та демонструє ідеальну засмагу.

Ірина Федишин відпочивала у Шармі разом зі своїми синами та чоловіком. Це був подарунок чоловіка співачці на Восьме березня.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", популярна українська співачка Ірина Федишин взяла участь у восьмому сезоні вокального проекту "Голос країни", щоб популяризувати народні пісні.

"Я безмежно рада, що на "сліпих прослуховуваннях" могла заспівати пісню українською мовою. Адже головна мета моєї участі у "Голосі країни-8" - популяризувати українську музику, зокрема народні пісні, колядки", - стверджує співачка.

Також портал повідомляв про те, що українську співачку Ірину Федишин налякала навіжена фанатка, яка зненацька під час концерту накинулась на артистку прямо на сцені.

Інцидент стався на сцені в Переяслав-Хмельницькому, де артистка виступала в рамках Всеукраїнського туру найбільшими містами України.

Під час виступу на сцену вибігла жінка та намагалась збити з ніг співачку. На це швидко відреагували охоронці, які відтягли зловмисницю подалі.

Нагадаємо також, що багато українців, зокрема зіркових артистів, політиків і громадських діячів вважають, що українським артистам, які дають концерти в Росії, треба заборонити виступати в Україні.

А вже через кілька днів Ані Лорак, яка теж, до речі, отримала нагороду в Кремлі, виступила в Києві у Палаці Україна!