LG показав світу бюджетний Zone 4: дата виходу і ціна. Компанія LG запустила новий бюджетний смартфон під назвою Zone 4. Новинка доступна вже на ринку США.

Новий LG Zone 4 отримав 5-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1280х720 пікселів, а також чіп Qualcomm Snapdragon 425.

Об'єм оперативної пам'яті складає 2 ГБ, а вбудованої - 16 ГБ. Також передбачена можливість розширення пам'яті за допомогою карти пам'яті microSD. На тильній стороні смартфона знаходяться 8 МП основна камера зі спалахом і сканер відбитків пальців, а на лицьовій прямо над дисплеєм розташувалася 5 МП фронтальна камера.

Одного заряду смартфона вистачить на 30 годин розмови. Що стосується автономної роботи, її у LG Zone 4 забезпечує знімний акумулятор ємністю 2500 мА·год Будуть поставляти смартфон з мобільною операційною системою Android 7.1.2 Nougat.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що користувачі відомої соцмережі Reddit звернули увагу на новий баг Android версії 8.1 Oreo для Google Pixel XL. Як виявилося, при підключенні до електромережі зарядний пристрій видає зайву потужність для зарядки смартфона (до 25 Вт замість максимальної 18 Вт).

При цьому проблема проявляється з невизначеною періодичністю навіть при використанні комплектного зарядного пристрою. На екрані в цей час блимає значок зарядки. Як зазначається, замість 2 ампер, зарядка здійснюється з силою струму 2,8 А, що може в перспективі знизити показники акумулятора через передчасний знос пристрою.