У середу, 21 березня, скандальний російський бодібілдер Кирило Терешин, який прославився в мережі накачаними синтолом руками і кличкою "Руки-базуки", опублікував кілька свіжих постів в Instagram, в яких докладно розповів про своє погане самопочуття.

Так, вже кілька днів Терешин не може збити високу температуру, скаржиться на "пекельну" біль в руках і просить Бога, щоб той "забрав його оболонку". Зазначимо, що на одному з відео так званий бодібілдер показав нібито раптово кровотечу з носа.

"Все, це хана, я прошу Бога, щоб з мого тіла вийшов дух, я не можу терпіти біль. Ви, люди, все-таки будете горіти в пеклі, хто мені продовжує писати "роби далі" і бажати, щоб руки відрізали, я виклав цю новину, тому що це не хайп, хто в моєму місті живе, прийдіть додому, запитайте у матері — все побачите самі", - цитує пости Терешина у "Вконтакте" портал "Лайф".

Крім того, на особистій сторінці в Instagram "Руки-базуки" розповів, що по три рази на день прикладає до розболілих рук пакети з льодом.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Знову я вранці встав, і почалися проблеми. Все, організм ще більше став поширювати удар", - поскаржився він на відео.

При цьому користувачі соцмережі так званого бодібілдера критикують і радять, якщо недуга і правда не є вигадкою, терміново звернутися до медиків.

Нагадаємо, що 18 березня синтольному "бодибілдеру" Кирилу Терешину на прізвисько "Руки-базуки" різко стало погано. На своїй сторінці "ВКонтакте" він попрощався з шанувальниками і сказав, що буде молитися Богу, щоб залишитися в живих.

"Я два дні лежав на ліжку, зараз трохи підвівся, після того як я почав робити плечі, рука опухла в два рази і дала по організму конкретний удар, конкретні проблеми зі здоров'ям - я мучуся", - написав він у мережі.

Раніше інформаційний портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Кирило Терешин, відомий на прізвисько "Руки-базуки", записав привітання в честь Міжнародного жіночого дня. Хлопець від імені всіх чоловіків у "перуках" побажав жінкам робити себе і світ прекрасніше.