Жахлива трагедія сталась у Мирнограді Донецької області - під час уроку фізкультури помер п'ятикласник.

Як повідомили в Покровському відділі поліції, трагічний випадок стався 20 березня в загальноосвітній школі №8.

Раптова смерть забрала 11-річного хлопчика близько другої години дня. На уроці фізкультури йому стало погано. Адміністрація школи викликала швидку, медики констатували смерть дитини та доставили тіло в терапевтичне відділення Мирноградської центральної міської лікарні. Наголошується, що у хлопчика було діагностовано важке захворювання - злоякісна феохромоцитома третьої категорії.

У той же час в Facebook-спільноті "Типовий Мирноград" розкривають деякі подробиці трагедії. Виявляється, хлопчик був на індивідуальному навчанні і не мав права займатися фізичною культурою. "Як він опинився на уроці - питання до вчителя. Нам відомо, що під час заняття педагог проводив якесь спортивне змагання, в результаті чого хлопчика занесло, і він впав. До нього одразу ж підбігли однокласники і учитель", - зазначили адміністратори спільноти.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Дитину винесли зі спортзалу та викликали швидку допомогу. Однак через не прочищені комунальними службами дороги швидка змогла добратись до школи лише через півгодини.

Крім цього, повідомляється, що у смерті хлопчика винні також і лікарі, які боролися за його життя в школі протягом 40 хвилин, і тільки потім вирішили везти дитину до лікарні. По дорозі хлопчик помер. "Інформація не є офіційною, джерела - педсклад навчального закладу", - уточнили автори посту.

Зазначимо, що трагічний випадок попередньо класифікують як кримінальне правопорушення - п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство) з позначкою "природна смерть".

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Львові автівка переїхала дівчинку, яка спускалась з засніженої гірки.

Зимові дитячі розваги для 10-річної дитини закінчились трагедією. Дівчинка, з'їжджаючи з гірки на пластиковій дошці, врізалась в задню частину машини та потрапила під колеса. Дитина від отриманих травм померла в кареті швидкої медичної допомоги.