У четвер, 22 березня, по всій території України слід очікувати сонце і нетривалі опади. Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook.

"У більшості областей прояснення дозволять вночі прорватися морозу до -7-12 градусів, але трохи прогріють день, до 0-4 морозу, на заході до 0+2, а на півдні до +1+5 градусів. Опади також будуть. У найближчу ніч у південній частині. І ще трохи буде підсипати сніг на сході України", - написала вона.

Синоптик зазначила, що у Києві опадів не передбачається, а вдень буде дуже ясно. У той же час уночі до-8-9 градусів, вдень до 0-2.

"Завтра святкується День води або водних ресурсів. Оскільки води у нас зараз у всіх видах – лід, сніг, дощ – пребагато, то свято вдасться", - додала Діденко.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Про що б ми говорили, яким би сірим і нудним був цей світ без дощу, вітру, снігу, срібних циклонів і золотих антициклонів?", - сказала синоптик.

Нагадаємо, що початок квітня поточного року в Україні буде відносно прохолодним. Як розповів народний синоптик Леонід Горбань, будуть заморозки, причому сильні. Потепління очікується з 25-26 березня, але це невисокі температури: 3-5 градусів тепла.

"Перші сім днів квітня також будуть холодними, наприклад, на 2 квітня прораховуються дощ зі снігом, температура близько 3-4 градусів. Так буде до самої Пасхи (в 2018 році свято випадає на 8 квітня. Потім денні температури будуть доходити до 10-11 градусів. Не більше. Погода вітряна, сира, прохолодна", - сказав він.

Це означає, що, найімовірніше, важливе релігійне свято Великдень українці будуть відзначати, не знімаючи верхнього одягу: стихія не захоче відступити і стане пакостити до останнього. У перших числах квітня погода буде досить прохолодною.

Раніше інформаційний портал "Знай.uа" повідомляв про те, що активний антициклон з Атлантики поступово витіснить з України циклон, що приніс снігопади і морозну погоду і вже з понеділка, 26 березня, встановиться весняне тепло.

Про це написала синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook, уточнивши, що потепління торкнеться всієї території України.