Пропонуємо дізнатися, що говорять зірки в четвер, 22 березня. Отже, читайте еротичний гороскоп знаків Зодіаку на сьогодні в нашій статті.

ОВЕН

Овнам сьогодні сподобаються активні ласки грудей, але не поверхові, у вигляді погладжувань, що скоріше мнуть і стискають. Не соромтеся підказати вашому партнерові, як саме ви прагнете відчувати його дотики. Або наполегливо міняйте темп, чіпаючи його самого так, як хотілося б вам.

ТЕЛЕЦЬ

Ви будете відчувати велику спокусу спровокувати навіть абсолютно чужого вам чоловіка на незахищений статевий акт, придумуючи зовсім дикі на це причини - від «безпечних днів» до нібито наявної у вас алергії на презервативи. Вгамуйтеся трохи - завтра ваша пристрасна любов до дітей може знову стихнути, а ви, як на зло, опинитеся вже трохи вагітною ...

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні вам будуть до лиця активні позиції. Так що беріть бика за роги, а другу половинку за краватку і тягніть його в ліжко, або на будь-яку іншу поверхню більш-менш горизонтального характеру. Сьогодні ваші потреби повністю співпадуть з можливостями, що загрожує цілковитим задоволенням.

РАК

Сьогодні ви будете робити все можливе для того, щоб повернути назад своє минуле, в тому числі сексуальне, однак ви і самі будете розуміти, що заняття це безглузде. А коли так, чи не краще дивитися не назад, а вперед, і рухатися до щасливого майбутнього? І пристрасного притому.

ЛЕВ

У цей день ви зрозумієте, наскільки ваші стосунки з вашим партнером можна назвати сексуальними, любовними, дружніми або приятельськими. Виходячи із зроблених висновків, вам буде неважко розробити єдину вірну стратегію поведінки, в тому числі і еротичної.

ДІВА

Профіль Дів сьогодні величний і гордий, що не заважає їм злегка тяжіти до підпорядкування в ліжку. Проблема тільки в тому, що від страху перед вашим грізним виглядом, ваші шанувальники сьогодні можуть надто рано розбігтися. І доведеться вам кувати на самоті, знову і знову смакуючи ваші фантазії...

ТЕРЕЗИ

Прориватися до оргазму Терезам будуть сьогодні з боєм і з деякими втратами. У пориві пристрасті ви можете розбити улюблену вазу, ненавмисно змахнувши її зі столу ногою, або грюкнути об підлогу люстру, судорожно шукаючи точку опори, щоб досягти максимуму задоволень. Загалом, рада від зірок: бережіть себе і навколишнє вас майно!..

СКОРПІОН

Не виключено, що у ваше життя і ваше ліжко несподівано повернеться ваша перша любов. І ви зрозумієте, що хоча минуло стільки років, і ви обидва так змінилися, вас як і раніше багато що пов'язує і все так само шалено тягне один до одного. Приємно іноді повернутися в минуле, якщо воно не дуже сумне...

СТРІЛЕЦЬ

Стрільцям сьогодні не дуже-то цікавий секс. Тому ви спробуєте ухилитися від нього, схиляючи свого чоловіка на обмін мелодрами або прогулянці. Якщо вашу хитрість розкусять, можете спробувати запропонувати компроміс начебто заміни мелодрами на футбольний матч.

КОЗЕРІГ

Чи не все одно, в останній раз ви сьогодні опинитеся з цією людиною в одному ліжку або вас чекає попереду ще дуже багато пристрасних днів і ночей? Про це ніхто не знає, та й знати не може. Так що зірки рекомендують не думати про майбутнє, а брати максимум від справжнього. А вже як це зробити - ви і без порад знаєте.

ВОДОЛІЙ

Погладжування пушком по внутрішнім поверхням рук і ніг здатне довести сьогодні Водоліїв до найпотужнішого оргазму. Якщо ж при цьому партнер здогадається зав'язати їм очі, то може потім розраховувати на довічну подяку - ну, принаймні, на тижневу точно!..

РИБИ

Сьогодні затишно себе ви будете відчувати тільки з однією людиною, з вашою половинкою. Вам потрібна підвищена увага і подвоєна доза спілкування. У тому числі інтимного, зрозуміло. Ви хочете проявити ініціативу, так проявіть її, ніхто вас по рукам не стукне і не вилає. Навіть навпаки.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав, що приготували зірки в гороскопі на березень.