Днями зірка фільму "Один вдома" Маколей Калкін зробив неймовірне зізнання. Так, 37-річний актор в недавньому інтерв'ю на подкасті Анна Фаріс згадав свій перший сексуальний досвід і розповів про інтимні подробиці життя.

За словами Калкіна, перший секс відбувся дуже рано.

"Мені було близько 15 років, тому я думаю, що це було рано", - згадав Маколей.

Також він пожартував, що треба починати з 32, після одруження. Крім того, Калкін говорив про втрату своєї цноти з легким серцем, але зазначив, що ця подія була "особливою".

"Це не було огидно або дивно. Ми планували це. Це було тепло і липко, і я відчував себе таким: "Гайз, це дивно. Чи правильно я роблю це?" Ми слухали The White Album групи The Beatles в процесі", - розповів Калкін.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Цікаво, що Калкін не назвав, з ким він спробував секс вперше, але відомо, що він одружився з актрисою Рейчел Мінер, коли йому було 17, тому можна припустити, що першою його жінкою була саме вона.

Нагадаємо, що українські гумористи зняли пародію на культовий різдвяний фільм "Один вдома", яка отримала назву "Сам у хаті". Режисером відеороботи став Олександр Слободянюк, а головні ролі зіграли учасники шоу "Розсміши коміка" - команда "Наш Формат". Вітчизняні ентузіасти зіграли пародії на український лад найсмішніші сцени фільму з Маколеєм Калкіним.

Українці у захваті від короткометражки "Сам у хаті". За добу відео подивилися понад 30 тисяч користувачів YouTube. Глядачі пишуть сотні вдячних коментарів і просять авторів знімати більше подібних стрічок.

Раніше інформаційний портал "Знай.uа" повідомляв про те, що 37-річний Маколей Калкін сильно здивував своєю "свіжої" зовнішністю. Актор зайнявся собою і тепер виглядає краще. Зазначимо, що кілька років тому публіку шокували знімки актора Маколея Калкіна, на яких він виглядав, м'яко кажучи, не важливо.

Весь світ запам'ятав актора як милого хлопчика, який отримав свою славу завдяки ролі у фільмі "Один вдома", без якого не обходиться жоден Новий рік навіть через 20 років.