Президент Росії Володимир Путін використовує Чемпіонат світу з футболу, як "піар-хід", так само, як Адольф Гітлер використовував Олімпіаду 1936 року в Німеччині.

Про це сказав міністр закордонних справ Великої Британії Борис Джонсон під час обговорення в парламенті. Джонсон погодився з депутатом-лейбористом Ієном Остіном про те, що Путін з допомогою Чемпіонату хоче "навести глянець на жорстокий корумпований режим" в Росії.

"Так, ваше опис того, що буде відбуватися в Москві на Чемпіонаті світу, на всіх стадіонах ... Так, я думаю, що порівняння з 1936 роком тут абсолютне доцільним", - сказав Джонсон у відповідь на доповідь Остіна.

При цьому Джонсон заперечив Остіну, що карати треба футболістів. "В цілому було б несправедливо карати їх (уболівальників збірної) або ж команду, яка готувалася тривалий час, для реєстрації гравці мають змогу це - справа життя", - вважає Джонсон.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що отруєний в англійському місті Солсбері нервово-паралітичним газом колишній співробітник ГРУ Сергій Скрипаль і його дочка не мають шансів на життя.

Про це заявив один із співробітників групи, яка розробляла нервово-паралітичні отруйні речовини під назвою "Новачок" Володимир Углєв.

"Якщо Скрипаль і його дочка отримали дозу, близьку до летальної, від B-1976, C-1976, або D-1980 (речовини, які відносяться до групи так званих" Новачків "), то, швидше за все, повторять долю попередніх жертв. антидоту для цих речовин немає. З ймовірністю близькою до 100% можу сказати, що як тільки батька і дочка Скрипаль відключать від систем життєзабезпечення, вони помруть, хоча власне вони і зараз-то живі умовно ", - підкреслив він.

При цьому Велика Британія не буде в даний момент накладати на Росію санкції. Про це на зустрічі, присвяченій отруєння колишнього шпигуна Сергія Скрипаля та його дочки, повідомила прем'єр-міністр Великобританії Тереза ​​Мей, передає Associated Press.

"Британія заявляє, що на даний момент вона не буде накладати на Росію подальші санкції щодо отруєння колишнього шпигуна, але продовжує активно приймати нові заходи", - передає віадння.