У мережі оприлюднили серію унікальних фотографій з дитинства та життя президента РФ Володимира Путіна, які демонструють його людську сторону, не притаманну йому у сьогоденні.

Про це повідомлє британське видання Еxpress.co.uk

На підбірці можна побачити весілля Володимира Путіна.

На деяких світлинах він відпочиває з друзями, також на знімках є його батьки, зокрема, одне з фото демонструє, як він сидить на колінах у матері.

"Зараз Володимир Путін – людина, яка намагається дестабілізувати світ та захопити нові території", - пише видання.

Варто відзначити, що раніше відомий російський опозиціонер і чемпіон світу з шахів Гаррі Каспаров заявив, що одіозний кремлівський засідатель Володимир Путін, який переміг на виборах 18 березня і четвертий раз став президентом, не повинен був отримувати навіть формальних привітань ні від німецького канцлера Ангели Меркель, ні від інших західних політиків. А все тому, що вибори в Росії не мали нічого спільного з демократичним процесом.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Він також переконаний, що саме Путін стоїть за отруєнням колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля 4 березня в британському Солсбері.

"Навіть якщо не брати до уваги той факт, що британське керівництво вважає, що злочин організувала російська влада, Путін і в минулому переслідував всіх тих, хто, на його думку, зрадив його та його режим", - заявив Каспаров і додав, що російський президент є серйозною загрозою для демократичного устрою по всьому світу: він веде війну з Європою, стоїть за серйозними маніпуляціями під час президентських перегонів, причому не тільки в своїй країні, а й в Сполучених Штатах, врешті-решт, саме Путін вперто ігнорує міжнародне право.

"Путін - диктатор, який залишатиметься всесильним доти, поки ми це йому дозволимо", - заявив Каспаров.Видання також наводить думку Маркуса Вебера, глави провідної фракції в Європарламенті, Європейської народної партії, який вважає, що "президент Путін не нехтує будь-якими засобами, щоб розхитати суверенітет інших держав і дестабілізувати порядок і безпеку всередині Європи та за її межами". Таким чином, можна стверджувати, що "Путін веде війну проти Заходу із залученням сучасних засобів", - йдеться в матеріалі.

Вибори Путіна: кримські татари розповіли про примус жителів півострова до голосування.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Путін видумав білу помсту для України.