Як заявляє Clutch.ua команда програми «Ревізор із Тищенко» зробила офіційну заяву щодо «замовних перевірок».
В Україні з'явилися шахраї, які використовують бренд популярного соціального реаліті-шоу від «Ревізор» на "Новому каналі". Люди представляються керівництвом проекту «Ревізор», потім аферисти вимагають у власників ресторанів і готелів гроші за фальшиву ревізію з начебто позитивними результатами.

На початку березня цього року стартували зйомки нового сезону соціального реаліті-шоу «Ревізор із Тищенко». Як раз в цей час шахраї намагалися нажитися на популярності проекту.

За «замовну перевірку» обманщики вимагають від 10 тисяч гривень, а також безкоштовне проживання та харчування в готелі. Мовляв, все для знімальної команди проекту «Ревізор». На такі хитрощі вже повелися в трьох містах України. У цьому відбулися жертви обману зізналися особисто.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Так, 11 березня в місті Одеса аферист зв'язався з представниками одного з міських ресторанів. Чоловік пообіцяв позитивний результат ревізії, вимагаючи перевести 10 тисяч гривень на його банківську картку, а також забезпечити безкоштовне проживання та харчування в готелі для групи з 15 чоловік. Другий випадок стався в Ужгороді, але там об'єктом вимагання стало кафе. За володіння фірмової табличкою «Ревізор рекомендує» запросили ті ж 10 тисяч гривень. 20 березня чергова спроба шахрайства наздогнала власника кафе в Сумах.

Спроби обдурити рестораторів не припиняються. В«Новий канал» наполегливо закликає людей не вірити в виверти шахраїв і офіційно заявляє, що жодних замовних ревізій не здійснює.

«Це далеко не перший випадок, коли невідомі представляються командою проекту і намагаються обдурити людей. Черговий спалах шахрайства активізувалася після того, як ми заявили у своїх соцмережах про початок зйомок нового сезону. Схема одна і та ж: просять 10 тисяч гривень взамін на табличку «Ревізор з Тищенка» і замовний сюжет.

Це кидає тінь на кришталево чисту репутацію проекту за всі сезони. Дякую за гострий розум рестораторів і готельєрів, які засумнівалися в можливості договірної перевірки та після розмови з шахраями звернулися до нас. Ті, хто займається подібними речами, повинні відповісти за законом. Ми готуємо заяву в поліцію і можемо надати телефонні записи рестораторів з шахраями», —стурбована ситуацією Ганна Жижа, шеф-редактор і співведуча проекту.

Раніше портал "Знай.иа" розповідав про те, що подружжя Микола Тищенко Алла Барановська поділилася зворушливими сімейними фото з однорічним сином. Рік тому відомий ресторатор і ведучий "Ревізора" Микола Тищенко вдруге став батьком - його дружина Алла Барановська народила йому першої спільної дитини - сина Давида. Перший день народження свого сина пара відзначила в Таїланді, куди вирушила на відпочинок. Звідти щасливі батьки запостили яскраві фото.