Днями відбулася прем'єра серіалу «Геній: Пікассо», де всесвітньо відомий актор 57-річний Антоніо Бандерас зіграв головну роль. Зрозуміло, актор не міг пропустити цю подію і з'явився на фотоколле в образі художника. Однак він дуже налякав шанувальників своїм зовнішнім виглядом.

Фотографам Антоніо позував без волосся і без брів, що викликало у фанатів занепокоєння: раптом актор серйозно захворів? А осунувшиеся пози і схудла постать чітко показали — Бандерас ще й постарів!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Сам же Антоніо заспокоює фанатів: ці трансформації йому довелося зробити тільки заради ролі в серіалі, і з його здоров'ям усе в порядку і переживати зовсім нема чого. Та й схуд він тільки для підготовки до фільму. Будемо сподіватися, що зовсім скоро Бандерас повернеться до себе, як і раніше, обрадуя прихильників приємними змінами.

Трейлер до серіалу

Раніше "Знай.uа" розповідали про те, що Антоніо Бандерас зіграє іспанського художника. У серіалі розкажуть цікаві особисті подробиці з життя митця в період його становлення, творчого пошуку себе і свого художнього стилю. Відомий голлівудський актор Антоніо Бандерас зіграє іспанського художника, скульптора і засновника кубізму Пабло Пікассо у другому сезоні серіалу "Генія". "У нього, як і у Пікассо, є свій підхід до життя без обмежень і правил, що додасть справжності персонажа. У Бандераса величезний акторський діапазон, завдяки якому він зможе найбільш точно перевтілитися в образ художника.