23 березня астрологи радять прислухатися до себе, а також до їхніх порад, щоб отримати максимальне задоволення від життя.

Овен

Істинний завойовник, той самий лицар, про якого мріє добра половина жінок: сміливий, благородний і пристрасний. Одна проблема: Овну потрібно все і відразу.

Телець

Телець щиро переконаний в тому, що секс з ним зробить будь-яку жінку щасливою. А на ділі цілком може виявитися занадто самовпевненим.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Близнюки

Привабливі і ефектні, але голий секс їх цікавить найчастіше просто як один з методів пізнання навколишнього світу. У майстерності загравання їм, безперечно, немає рівних, а ось опинитися в ліжку вони не поспішають.

Рак

Представники цього знака Зодіаку ті ще ідеалісти, тобто все повинно бути максимально награно: прогулянки під місяцем, ніжні обійми і поцілунки, визнання в любові і лише потім секс.

Лев

Напевно, немає необхідності в енний раз згадувати про якусь зарозумілість і егоїстичність цього знака, тому що в сексі це може стати плюсом.

Діва

Все в них добре, не рахуючи огидну і надмірну раціональність. На роботі або в побуті ці якості цілком доречні, а ось інтимній сфері таке на користь не йде.

Терези

Терези в ліжку уважні і ніжні, але без родзинки. А все через приховане в глибині душі ханженство. Тому, якщо бажаєте поекспериментувати, краще запропонуйте самі.

Скорпіон

Скорпіон з гордо піднятою головою носить звання секс-символу всього Зодіаку і, за словами очевидців, цілком заслужено. Представники цього сузір'я дійсно дуже люблять плотські втіхи. Для них фізична близькість — основа любовних відносин.

Стрілець

Улюбленець жінок і тому найчастіше ловелас. Самозакоханий і ледачий, але не надмірно, тому, коли перебуває у доброму гуморі, готовий на славу потрудитися, щоб доставити жінці справжню насолоду.

Козеріг

Цей знак Зодіаку найчастіше вважають сексуально пасивним, а все тому, що Козероги спокійні і серйозні, і зовсім не в їх правилах кидатися у вир з головою.

Водолій

Водолій настільки дружелюбний і відкритий для спілкування, що іноді дуже складно зрозуміти, до кого ж насправді він відчуває симпатію. Опинившись з ним у ліжку, навряд чи можна розраховувати на первісну пристрасть.

Риби

Звиклі до вічних душевних переживань, вони в заняття сексом намагаються привнести трохи драматизму і самопожертви. Тим не менш Риби напевно будуть всіма силами намагатися довести жінку до екстазу.

Дивіться сюжет про подію