Російська преса переймається питанням про пошуки дочки співачки Маші Распутіної, яка пропала невідомо куди.

Про це повідомляють росЗМІ.

32-річна Лідія, дочка Маші Распутіної від шлюбу з Володимиром Єрмаковим, довгі роки страждає від психічного розладу. На початку березня за деякими даними жінка кудись зникла.

Коли рідня з боку батька намагалася відшукати дівчину для прийняття спадщини, виявилося, що зникла жила у Маші Распутіної.

20 березня після концерту Іллі Рєзніка журналісти запитали у співачки про стан її дочки Лідії і поцікавилися, чому вона приховувала її у себе вдома. Распутіна у відповідь вибухнула моторошною лайкою. "Пішла на х**, тупа дура, б****"- кричала артистка на все фойє Кремлівського палацу.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Варто відзначити, що раніше легендарна російська співачка Алла Пугачова заявила, що в силу свого віку, відчуває себе досить погано: її організм постійно "дає збої".

Користувачі Instagram не одноразово лаяли артистку за фото без макіяжу, які вона часто публікує в соціальній мережі. Коментарі про те, що Алла Борисівна "стара і страшна" вже стали закономірністю. Зазвичай Примадонна не звертає на них увагу, але цього разу вона вирішила відповісти всім недоброзичливцям, розповівши, що дійсно почуває себе недобре.

Співачка написала, що їй важко дихати і ходити, але вона повинна активно жити заради своїх маленьких дітей.

"Люди добрі. Я старію і досить різко. Організм дає збій. Мені важко дихати, важко ходити, але я ще жива і повинна жити заради маленьких дітей. Бажаю вам щастя і довгих років життя. Не старійте якомога довше ні душею, ні тілом", - написала Пугачова.

Крім того, зірка російської естради порекомендувала всім направляти свою злість на рішення більш важливих проблем, ніж її вік.

"Надсилайте свою отруту і злість на боротьбу з проблемами в житті більш важливими, ніж моє старіння і неміч. Я все одно в останні дні свого життя буду думати про дітей і про вас, які своїми оплесками робили моє життя насиченим та прекрасним. Більше я нічого коментувати не буду. Почуйте мене і зрозумійте з одного разу. Живемо далі", - підсумувала Алла Борисівна.

Крім того варто відзначити, що відома російська балерина Анастасія Волочкова днями кардинально змінила свій зовнішній вигляд, наростивши волосся й змінивши їх колір. Такі нововведення не залишилися без уваги фанатів артистки в Instagram.

Скандал на шоу "Вечірній Квартал" з Машею Распутіною.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Гайтана поділилася секретами материнства.