Відомий український телеведучий Володимир Остапчук став батьком вдруге.

Про це повідомляє ONLINE.UA.

Його син з’явився на світ 19 березня в одній з приватних клінік Торонто. Малюка назвали Еван-Олександр. Зворушливе відео з малюком Остапчук опублікував на своїй сторінці в соцмережі.

У кадрі відображено момент, коли Володимир заколисує спадкоємця на руках. Це відбувається в палаті клініки в день виписки малюка і його мами додому.Нагадаємо, новонароджений син став другою дитиною Володимира Остапчука. У телеведучого і його дружини вже є 4-річна дочка Емілія.

Шанувальники Остапчука прийшли в захват від опублікованого відео. Вони подякували Володимиру за те, що він, на відміну від багатьох інших зірок, не приховує від них сина.

Варто відзначити, що раніше в студії "Сніданку з 1+1" популярний телеведучий Володимир Остапчук зізнався, що вдруге стане татом. Там він презентував номер журналу "Viva!", який присвячений щасливій події в родині Остапчуків.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Дуже скоро Остапчук стане не троє, а четверо. Ми чекаємо поповнення в родині. Народжувати будемо в Канаді, але потім відразу повернемося в Україну. Обкладинку журналу ми вирішили зробити в американському стилі. Прообразом стала сім'я Кеннеді, яка є втіленням "американської мрії" , - заявив телеведучий.

Також Володимир поділився інший радісною новиною для шанувальників проекту "Інспектор. Міста". Виявляється, що його команда вже розпочала роботу над новим сезоном шоу.

"Тисячі листів, які ми отримуємо від українців зі всієї країни, спонукають нас продовжити перевірки в новому сезоні. Я поки не можу розголошувати деталі, але наша команда вже працює над продовженням проекту", - поділився він.

У студії "Сніданку з 1 + 1" Володимир розповів про позитивні зміни, які відбулися в містах після його перевірок.

Так, в інфекційному відділенні чернігівської поліклініки, де були погані умови проживання хворих, побудували нові окремі санвузли для чоловіків і жінок, в Ужгороді місцева влада звернула увагу на проблему інфраструктури для інвалідів та встановила пандус біля Мерії, в чернігівській школі покращилися санітарні умови в харчоблоці та їдальні.

Як стверджує Володимир, головною метою проекту "Інспектор. Міста" є зміна свідомості людей. Він підкреслює гідності кожної з установ, дає корисні поради і вказує на помилки в роботі. Таким чином, інспектор стимулює працівників різних сфер до більш відповідального ставлення до роботи і підвищення якості послуг, що надаються простим українцям.

Ведучий Євробачення Володимир Остапчук розповів, чому збирається емігрувати до Канади.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що організатори назвали ведучих Євробачення-2018.