У селищі міського типу Ратне Волинської області шестирічна дівчинка вистрілила з пневматичної гвинтівки в голову своїй сестричці.

Інцидент трапився у будинку, де проживали діти. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції у Волинській області.

Як з’ясували правоохоронці, малолітня дівчинка у коридорі взяла пневматичну рушницю та з необережності вистрілила у голову своїй 3-річній сестрі. Попередньо відомо, що дівчатка залишились дома з дідусем, який і недогледів онук.

Рушниця, з якою дівчина поранила свою сестру:

Правоохоронці направили зброю на експертизу. Медики ж госпіталізували потерпілу дитину з тілесними ушкодженнями. Як повідомляє місцеве видання "Волинські новини", дівчинка отримала проникне кульове поранення в ділянку правої скроні. Її вже прооперували.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Наразі вона в післяопераційному стані перебуває в реанімації. Операція пройшла успішно, проте жодних прогнозів лікарі давати поки що не беруться", – розповів у коментарі виданню заступник генерального директора Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання з хірургічної роботи Ігор Дородних.

За фактом недбалого зберігання вогнепальної зброї відкрили кримінальне провадження. Наразі триває досудове розслідування.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Немишлянському районі Харкова 13-річний підліток покінчив життя самогубством через відсутність кишенькових грошей.

Батько знайшов свого 13-річного сина у петлі з ременя на одвірку. Хлопчик залишив передсмертну записку, в якій написав, що втомився, а причина його вчинку – відсутність грошей на прогулянки з друзями.

Батько хлопця працює вчителем в школі, а мати пішла з сім’ї близько п’яти років тому. Правоохоронці також встановили, що у "групах смерті" підліток не перебував.